GLORIA BISTRITA-FC PLOIESTI 2-2 (0-1)

Februarie 13, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a II-a

Gloria Bistrita: Albut - Curtuius, Fizesan (Frasinescu 77), Miselaricu, A. Muresan - D. Roman, Negrean, Nalati, C. Petre - Silvasan (Anton 46), Borbely.

Au mai jucat: Frasinescu, P. Anton si Valcu jogoscasinoonline.eu

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau Bonus Fara Depunere

FC Ploiesti:  G. Popa - Ov. Mihalache, Rohat, V. Sandu, Al. Stan - V. Gheorghe, Takayuki - Paulinho, Cl. Tudor, Alexe - G. Paun.

Au mai jucat: Miron - E. Craciun, I. Neagu, Paduraru, St. Ciobanu, Damaschin, Sidy, Gafita.

Antrenor: Marius Sumudica

 

Ieri, 12 februarie 2008, s-a disputat al 4-lea meci de verificare pentru echipa lui Marius Sumudica in compania divizionarei intai Gloria Bistrita, incheiat la egaliate, scor 2-2 (0-1)

Au marcat: Dan Roman (63) si Marius Curtuius (72) pentu bistriteni si Ovidiu Mihalache (44) si Stefan Ciobanu (60) pentru ploiesteni.

Gloria Bistrita a ramas in 10 dupa ce in minutul 68 atacantul Dan Roman a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene. In minutul 71 bistritenii au ratat un penalty prin Nalati.

 

Declaratiile antrenorilor:

Ioan Ovidiu Sabau: “A fost un meci normal de pregatire. Tot astept, astept sa vad anumiti jucatori, potentialul lor. Acestea sunt jocuri in care iti dai seama pe cine sa mergi in continuare, cine face fata, vezi nivelul de pregatire. Sunt meciuri in care vad pe cine sa ma bazez in retur. In aceasta partida a fost multa vointa, dorinta, nu pot sa le reprosez nimic din acest punct de vedere. A mai ramas un meci, dupa care vom trage concluziile”.

Marius Sumudica: “Pentru mine, este important ca punem probleme echipelor de prim esalon si am vrut, in acest stagiu sa omogenizez cele doua grupuri de jucatori, cei ramasi din tur, si cei veniti de la Progresul. Cred eu ca am reusit acest lucru”.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!