TRY TO FLY TOUR LA ETAPA A DOUA!

Februarie 13, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Sporturi de iarna

Try To FlyCOMUNICAT DE PRESA - Lectia de zbor de la Mountain Dew!

Mountain Dew ii invita pe toti raiderii din Romania, sambata 14 februarie, la cea de-a doua etapa al celui mai tare turneu de snowboard al acestei ierni TRY TO FLY TOUR.

Incalzirea globala ne-a lasat fara zapada in Poiana, si pentru ca noi vrem ca tu sa te dai in cele mai bune conditii ne-am hotarat sa nu mai plimbam perna de la Sinaia la Brasov, si sa o lasam pe cei 2 metri de zapada din Valea Dorului, pentru ca statea bine. Asadar, sambata 14 februarie, va asteptam tot in Sinaia la etapa a doua a turneului Mountain Dew Try to Fly. Tot ce speram e ca macar Sfantul Valentin sa ne aduca mai multe inscrieri la Best Babe, ca deh are pile.

Chiar daca sambata trecuta nu ai urcat pe podium si locul intai pe treapta ti-a fost luat de Elod Gyorgy, ai vazut si tu ca a fost pe bune. Tipul chiar e bun. Insa suntem siguri ca te-ai pregatit asiduu in Campul Mountain Dew de la Sinaia si astfel sambata vei veni cu forte si trick-uri noi, si poate, who knows, chiar vei castiga marea plimbare cu elicopterul prin Fagaras!!!

Asa ca ia-ti prietenii din nou, fie ca sunt amatori sau profesionisti, si veniti sa faceti impreuna trick-uri precum backflip, frontflip, bioflip, radeo 5, 720, 900, method s.a.m.d, cu aterizare pe uriasa perna adusa de Mountain Dew.

Pentru sesiunea de incalzire si pentru a lasa teama de o parte, antrenamentul incepe la ora 11:00, iar adevaratul concurs la ora 12:00.

Fiecare etapa din cele trei programate are doua sectiuni dedicate, una pentru profesionisti si una pentru amatori. Avem si 3 premii speciale: Best Babe, Best Skier si Best Youngblood.

Premiile insumate ale celor trei etape sunt in valoare de 5100 euro, patial in Produse Forum, Special Blend si Foursquare, partial cash. La acestea se adauga tura de Heliboarding pentru castigatorul turului! Dreptatea si punctele vor fi impartite de un juriu in care ii avem pe Popescu Ciprian, un veteran al snowboardingului romanesc si pe Tudor Cristea, responsabil cu partea de rails.

Grabeste-te, nu rata T.T.F Tour etapa a doua, agita-te sa castigi cat mai multe puncte si intra in lupta pentru marele premiu, o tura cu elicopterul. A si sa nu uiti de marele party programat chiar dupa concurs!!!

Asa ca, weekend-ul acesta te asteptam la munte la Try To Fly.Tour si Mountain Dew te va face sa povestesti tuturor prietenilor tai toate trick-urile tale!!!Do the DEW!

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!