ZI DE PATRIOTISM LOCAL

Martie 10, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Conferinta KaproniConferinta de presa de astazi organizata astazi de catre conducerea echipei Kaproni arata faptul ca aceasta este, cel putin la nivelul declaratiilor facute, una atipica, in peisajul fotbalistic. Astfel, filosofia despre fotbal a presedintelui George Negoitescu este aceea ca, “orice jucator ce vrea sa plece, este liber sa o faca, fara pretentii financiare, apoi, orice jucator este dorit de un club de esalon superior, primeste “verde”, in timp ce, printre obiectivele conducerii este si acela ca: nici o echipa din Prahova sa nu retrogradeze, din liga a III-a, si, cel putin una dintre ele sa ajunga in esalonul superior“.

Mandria lui Negoitescu a fost juniorul Arnautu, care in tur a jucat la Kaproni, iar acum a fost titular la Petrolul, in derbiul Ploiestiului!

 ”Cine vine nou in fotbal, are un soc total, sunt multe rautati, multe probleme. Eu am norocul ca m-am calit in cativa ani petrecuti in ligile judetene“- spune Negoitescu, care nu este de acord, printre altele, cu acordarea de bani, din bugetele locale, doar catre unele echipe. “Nu e normal ca eu, care cotizez la un buget, sa sustin, practic, o echipa cu care ma lupt direct. Sa scrie atunci pe tricouri si numele de Kaproni” - declara patronul echipei din Boldesti, una care nu are probleme financiare, salariile pe ianuarie si februarie, ale jucatorilor, fiind in contul clubului, inca de anul trecut!   

 

Mihalache “supermultumit”

Antrenorul formatiei prahovene de liga a III-a, ce debuteaza oficial in 2009, la finele acestei saptamani, cu un meci la AS Filipestii de Padure, Dragos Mihalache,  este optimist si multumit de felul cum decurg lucrurile la echipa sa. “Am un lot foarte bun, sunt foarte multumit de rezultatele avute in pregatiri, cand am invins, in ultimele saptamani, doua echipe de liga a II-a, FC Snagov si CS Buftea. Am facut o pregatire de iarna buna, si cred ca vom putea continua seria de 13 meciuri fara infrangere, inceputa in tur. Nu glumesc daca spun ca imi este greu sa aleg primul unsprezece, pentru ca sunt multi jucatori ce m-au convins ca pot conta pe ei“  - spune “Norman”, care este de parere ca mai multi jucatori din lotul sau pot face fata chiar la nivelul ligii secunde, doi dintre cei nominalizati fiind fundasul central Ionescu si mijlocasul stanga Bridinel.

 

Lotul echipei Kaproni  pentru retur:

 

- portari - Bogdan Radulescu, Mihai Dumitru, Stefan Barbu; jogoscasinoonline.eu

- fundasi - George Starpici (Chimia Brazi), Catalin Ionescu, Vasile Micu, Robert Lungu, Cosmin Dobrinoiu, Ionut Starpici (Progresul II Bucuresti), Traian Nenciu; Bonus Fara Depunere

- mijlocasi - Nicolae Iacob (CS Petrolul ‘95 Ploiesti), Dan Suditu (Chimia Brazi), Marian Mirea (CCJ Petrolistul Kaproni), Marian Nicolae, Gabriel Bociu, Alexandru Puchea, Nicusor Copilu, Adrian Secreteanu, Bogdan State;

- atacanti - Costica Gherghe, George Bridinel, George Vaduva (Steaua Bucuresti), Florin Gheorghe.

 

Negoitescu: “Lui Vlad ii pare rau”

George Negoitescu, patronul echipei Kaproni Boldesti il are in “curte” si pe fostul golgeter al Diviziei A, Catalin Cursaru. Fostul atacant de la FCM Bacau este insa nelegitimat deoarece se afla in litigiu cu ultimul club la care a activat, Aerostar Bacau. In afara lui Cursaru, Kaproni a vrut sa-l aduca si pe Cristi Vlad, fostul capitan de la FC Ploiesti, care insa, in aceasta iarna a ales sa ramana in Liga a II-a, transferandu-se la CS Buftea. Negoitescu spune ca: “La amicalul cu Buftea am vorbit cu Vlad si acesta regreta ca nu a ales sa vina la Kaproni. Am fi avut nevoie de un astfel de jucator“.   

 

Breaza, considerata promovata!

Aflati pe ultimul loc al podiumului, deci cu sanse reale de a conta in lupta pentru unul dintre primele doua locuri, ce pot duce in Liga a II-a, reprezentantii clubului Kaproni Boldesti spun ca, dintre contracandidate, doar Victoria Branesti poate fi depasita. “Pe Breaza ii vad promovati, iar noi putem aspira la locul doi, care duce la baraj. Ne vedem lungul nasului, nu cred ca putem promova direct. Pentru noi, primele doua meciuri, deplasarea de la Filipesti si jocul cu Victoria Branesti, acasa, sunt decisive. Vrem sase puncte in aceste doua partide si putem spera la mai mult“- a spus Negoitescu, sustinut si de antrenorul Dragos Mihalache. 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!