DUMBRAVA MINUNATA

Aprilie 12, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal AJF

Nu e vorba despre povestea lui Sadoveanu, ci de întâmplări din fotbalul magnific judeţean.

În timp ce unii dintre arbitri făceau grevă, alţii o luau pe cocoaşă!

Din ciclul „nici o etapă fără bătaie”, unul dintre veteranii lotului judeţean, care nu a participat la greva gândită de arbitri, după demisia lui Cristi Nica, Doralin Bârziloiu a fost „bumbăcit” la un meci din eşalon de elită - Liga A judeţeană!

Doralin Bârlizoiu, centralul originar din Vălenii de Munte a fost lovit la partida dintre FC Petrolul Ploieşti II şi Recolta Dumbrava, meci contând pentru etapa a XXV-a din cadrul Ligii A Prahova! Şi de această dată, tot jucătorii de la Dumbrava şi-au dat în petic, în ultimul timp aceştia făcându-şi un obicei de a lovi arbitri, urmând acum ca mai marii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova să ia, măsurile care se impun. La finele partidei de pe arena „Vega”, un jucător al vizitatorilor, l-a urmărit pe centralul Doralin Bârziloiu în drumul său spre vestiare şi l-a lovit pe acesta, după ce arbitrul a avut “tupeul” să-l elimine de pe teren. De la reluarea actualului sezon, cei de la Dumbrava sunt la al doilea incident grav, tot ei aruncând, etapele trecute, cu pietre în Vasile Tiron şi cu o sticlă spartă într-un alt tuşier, Bogdan Banu!

Rămâne de văzut, cât vor mai fi păstraţi, în campionat, huliganii de la această echipă? Răspunsul, joi după amiază, la Comisia de Disciplină a AJF-ului.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!