CINE MAI GLUMESTE ACUM DE ASESOFT?

Aprilie 18, 2009 by redactie  
Filed under Baschet Divizia A, Stirea zilei 3

A fost un sezon regulat lung. CSU a dominat printr-un joc pragmatic fiecare adversar. În 70% din meciuri, Asesoft a jucat foarte bine. Scăpările, fireşti de altfel, au fost primite cu zâmbete, cârcoteli, glume proaste şi previziuni sumbre. Fiecare eşec era considerat începutul sfârşitului pentru campionii en-titre… 

Au venit Final Four-ul Cupei şi acest prim meci din play-off. Căruţaşu & Co i-au împietrit pe toţi. Echipa lui Arnautovic a înviat înainte de Paşte şi a declanşat “operaţiune eventul”. Acum, mai râde cineva când vine vorba de Asesoft? 

Un meci în care am văzut peste zece slam-dunk-uri, câteva alley-oop-uri, multe coşuri de trei puncte, intercepţii şi capace. Nu are rost să analizăm pe rând evoluţia fiecărui jucător. Ne-am irosi cuvintele frumoase de laudă încă de pe acum, iar play-off-ul este lung.
Ar fi de menţionat însă jocul lui Dwayne Curtis, mai mult decât soluţia de avarie pentru accidentarea lui Griffith. “Little Shaq” are patru copci în buză, se simte rău, dar a venit să-şi vadă colegii şi ar fi intrat dacă ar fi fost cazul. Curtis l-a ţinut însă pe bancă, prestaţia sa fiind aproape perfectă.
Jones a făcut ce a vrut în aer şi ne-a înveselit pe toţi. Nu poate să nu-ţi vină în minte melodiile “I belive i can fly” sau “I wanna be like Mike”, atunci când îl vezi pe numărul 23 în acţiune. 
Burlacu şi Căruţaşu s-au complet de minune, lui Hargrove nu i-a fost frică nici de capacele lui Fugua, nici de marcajul “unchiului” Elliott, iar Cepulis a fost din nou “sniper”.
Ca o părere personală: am iubit jocul lui Saşa Ocokoljic, şi acum privesc tânjind spre tricoul pe care sârbul mi l-a dat. Dar, dacă Asesoft câştigă la scor toate meciurile, şi de o asemenea manieră!, în condiţiile în care Osmokrovic şi Krauser nu marchează, atunci totul este în regulă! Oricum, le va veni şi lor vremea să-şi completeze statistica şi prin ceva coşuri.

Cam asta s-a întâmplat în partida câştigată de Asesoft în faţa Piteştiului cu 104 la 69. De voie, de nevoie, spectaculosul David Lawrence şi colegii săi se vor schimba şi pentru meciul din 22 de aprilie, decisiv pentru calificarea în semifinale.

IONUT GEORGESCU jogoscasinoonline.eu

sursa: csuasesoft.ro

 



Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!