REPETITIE PENTRU DERBI-AFC FILIPESTII DE PADURE - TRICOLORUL BREAZA 0-2 (0-0)

Aprilie 19, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Arenă: “Comunală”, Diţeşti. Asistenţă: circa 400 de spectatori. Au marcat: Vişan (64), Apostol (72).

AFC FILIPEŞTI: Cosmineanu - Cazan,Toporan, Gânju (73 Anghel) -M.Tudor, Ojică, M. Mihai, Dumitru - Şerbănoiu, Chiriţă, Ene (70 Niţoi). Antrenor: Vasile Cosarek.

TRICOLORUL: Sava - Samson, Forika, Apostol, Olteanu - Negotei (46 Ghiorghiţă), Turiac (80 Stoica), G. Ghiţă (46 Dascălu), Liuba -Vişan (cpt), Vasilescu (71 Marinescu). Antrenor: Florin Stăncioiu.

Au arbitrat: Ionel Ciuruş - Lucian Stamanichi şi Mihai Ungureanu (toţi, din Bucureşti). Arbitru de rezervă: Marian Pană (Bucureşti). Observator FRF: Ilie Bucurel (Bucureşti).

 

Pentru elevi pregătiţi de Florin Stăncioiu, disputa de vineri, de la Filipeşti, a reprezentat un ultim test înaintea partidei dificile de la finele acestei săptămâni, când Tricolorul Breaza va primi replica liderului ierarhiei provizorii, Victoria Brăneşti. Va fi finala seriei a III-a din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, iar cine se va impune va activa din sezonul viitor pe scena Ligii a II-a.

Revenind la partida desfăşurată pe arena Comunală din Diţeşti, oaspeţii au reuşit să se impună cu scorul de 2-0, la capătul unei partide în care gazdele au oferit o replică pe măsură partenerilor de întrecere. Ambele goluri ale întâlnirii au fost reuşite în repriza secundă, Vişan (minutul 64 - a plasat o minge pe lângă Cosmineanu, de la 14 metri) şi Apostol (72 - cu un şut senzaţional de la 28 de metri) au stabilit destinaţia finală a celor trei puncte. În acest meci, tehnicienii amfitrionilor, Vasile Cosarek şi George Niculuţ, nu i-au putut folosi pe N. Ghiţă, Picior, Pescaru (toţi trei împrumutaţi de la Breaza şi nu au avut drept de joc pentru acest meci), Stanca (suspendat) şi Toader (accidentat), astfel că până la urmă s-a cunoscut absenţa acestora.

Altfel, brezenii trebuie să uite repede victoria din Vinerea Mare şi să se concentreze pentru partida de sâmbătă cu Victoria Brăneşti. În acest joc, prahovenii sunt obligaţi să câştige pentru a trece în clasament peste fotbaliştii ilfoveni.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!