ATENTIE! ACCES RESTRICTIONAT PE ILIE OANA!

tribuna_mobila Cea mai mare „victorie” a conducerii administrative de la FC Petrolul o reprezintă faptul că echipa va putea evolua, şi în retur, pe arena „Ilie Oană”.

A fost nevoie de multă muncă de convingere pentru ca factorii de decizie să dea un verdict favorabil în acest sens, dar şi de noi reguli privind accesul spectatorilor pe „Ilie Oană”.

Una dintre condiţiile pentru ca meciurile din retur să fie găzduite tot de stadionul din centrul oraşului era ca, până la prima partidă de pe teren propriu, să fie amplasată o tribună mobilă (în foto) pentru spectatori, în ideea măririi numărului de locuri. Este vorba despre o construcţie simplă, pentru care suporteriilor privească din picioare desfăşurarea partidei.

Chiar dacă, iniţial, aceasta trebuia să fie poziţionată pe locul fostei tribune a II-a, ea a fost amplasată, în cele din urmă, pe locul peluzei de pe strada Alexandru Vlahuţă (cea dinspre Maternitate).

Pentru a „prinde” unul dintre cele 1200 de locuri din tribuna mobilă, suporterii Petrolului trebuie să plătească un preţ de 7 ron pe bilet.

Pentru aceia dintre spectatori care vor să vadă meciurile de la Tribuna I, preţul pe care vor fi obligaţi să îl achite pentru un bilet va fi de 10 ron, în timp ce, pentru un loc la lojă, în limita disponibilă, se vor plăti 50 de ron pentru un bilet.

Totodată, conducerea clubului ploieştean a făcut precizarea că nu vor exista gratuităţi (invitaţii sau legitimaţii) pentru nimeni, nici măcar pentru rudele de gradul I ale jucătorilor sau ale conducătorilor grupării petroliste.

Primul meci oficial pe stadionul „Ilie Oană”, în noua „înfăţişare”, va avea loc sâmbătă, atunci când Petrolul va primi replica formaţiei FC Snagov.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!