AU UITAT SA PIARDA!

petrolul_ploiesti Nu o fi Petrolul Ploieşti cea mai bună echipă din seria I a Ligii a II-a de fotbal, dar, cu siguranţă, este gruparea care a reuşit să stabilească recordul de invincibiltate în această serie. Fotbaliştii antrenaţi de Vivi Răchită au ajuns la cea de-a noua etapă consecutivă în care nu au cunoscut gustul înfrângerii, aceasta fiind cea mai lungă perioadă de invincibilitate în Seria I. Precedentul record- de 8 partide fără înfrângere- aparţinea echipei Victoria Brăneşti, liderul la zi al ierarhiei.

Concret, Petrolul Ploieşti nu a mai pierdut niciun meci oficial din 17 octombrie 2009, atunci când gruparea petrolistă a cedat pe terenul Deltei Tulcea, scor 0-1.

Mai mult decât atât, Petrolul nu a pierdut nici măcar o partidă amicală din cele 10 disputate în acest răstimp, chiar dacă a avut de înfruntat adversari mult mai bine cotaţi.

În aceste condiţii, fără teama de a greşi, se poate spune că fotbaliştii Petrolului Ploieşti au uitat să piardă!

Faptul că echipa a devenit mult mai omogenă, în ciuda numeroaselor transferuri realizate la începutul acestui an, este principalul argument pentru perioada prelungită de invincibilitate.

Tot Petrolul Ploieşti este, în acest moment, deţinătoarea altor două recorduri ale seriei I din Liga a II-a de fotbal. Formaţia pregătită de Vivi Răchită are cele mai multe rezultate de egalitate – 8- dintre toate competitoarele, şi este singura echipă din serie care nu a pierdut niciun meci pe teren propriu.

Comments

2 Comments on "AU UITAT SA PIARDA!"

  1. sheer shower curtains on Joi, 11th Mar 2010 11:50 pm 

    Vivi Răchită este un antrenor cu mare experientza… stie sa moblizeze jucatorul. Il stiu de cand eram la juniori.

  2. OnlineZZ on Lun, 15th Mar 2010 11:41 am 

    Misto.. multa bafta in continuare! Fortza Petrolul :D

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!