AU INVINS ADVERSARII, ZAPADA SI NOROIUL !

faza_penalty_petrolul_snagov Petrolul Ploieşti- FC Snagov 2-0 (1-0)

 

Stadion : Ilie Oană

Spectatori: 1000

Au marcat: Constantin Stoica 27, Cristi Vlad (penalti) 52

 Petrolul: A. Vlad- M. Tudor, Neagu, Chiriţă, P. Stoica- Benga, Cr. Vlad- Opriţa (71- Radchenko), L. Mihai (60- Cataramă), Budescu- C. Stoica (82- Plămadă).

Antrenor: Vivi Răchită

 FC Snagov: Irimia- David (56- I. Mihai), Popa, Voicu, M. Dumitru- Bereşoae (28- Petrea), Radu, G. Ene (46- Nistor), R. Iancu – V. Dinu II, Petrescu jogoscasinoonline.eu

Antrenor: Cristian Ţermure Bonus Fara Depunere

 Avertismente: M. Tudor 65, Cataramă 69/ Popa 7, Petrescu 38, David 41, Irimia 51, R. Iancu 77

 Arbitri: Andrei Chivulete (Bucureşti)- George Fridl (Comăneşti), Anghel Voicu (Suseni)

 Jucătorul meciului: CONSTANTIN STOICA

 

Din capul locului trebuie spus că nivelul calitativ al meciului dintre Petrolul Ploieşti şi FC Snagov a fost serios afectat de starea suprafeţei de joc. Zăpada şi noroiul au fost principalii adversari ai celor 22 de fotbalişti, efortul acestora fiind unul suplimentar pe un astfel de teren.

În aceste condiţii, nu trebuia să fii prea mare specialist pentru a realiza faptul că echipa care va greşi mai puţin va avea câştig de cauză.

Cu un plus de ambiţie, vizibil, ploieştenii au încercat să puncteze încă din prima repriză, pentru a nu intra în criză de timp, în vreme ce oaspeţii au încercat doar să distrugă, în faza de construcţie fiind ca şi inexistenţi, cel puţin în prima jumătate de oră.

După un şut înşelător al lui Pompiliu Stoica şi după două ratări mari ale lui Opriţa şi Constantin Stoica (singur cu portarul), petroliştii au deschis scorul în minutul 27, în urma unei faze de toată frumuseţea: Budescu a dat o pasă filtrantă pentru Opriţa, pe partea stângă, acesta a centrat perfect, la întâlnire, pentru juniorul Constantin Stoica, cel care a reluat din 5 metri, fără speranţe pentru portarul Irimia.

După pauză, meciul a devenit mai atractiv, oaspeţii ieşind şi ei la joc şi obţinând primul corner în minutul 48.După un şut al lui Iancu peste poarta lui Vlad, Petrolul avea să se desprindă la două goluri diferenţă, în munutul 52: Budescu a tras puternic de la 22 de metri, Irimia a respins mingea în faţă, Liviu Mihai a încercat să preia, dar a fost faultat de portarul oaspeţilor. Penalti-ul acordat a fost transformat cu siguranţă de Cristi Vlad (în foto), mijlocaşul Petrolului stabilind şi scorul final, în ciuda unor ocazii mari de gol care au mai apărut până la finalul partidei.

Liviu Mihai şi Radchenko, din situaţii de unu la unu cu portarul Irimia nu au reuşit să puncteze, în vreme ce , de partea cealaltă, cea mai mare ocazie de gol a fost irosită de Petrescu, şutul acestuia din 7 metri fiind respins în corner de portarul A. Vlad.

A fost, în cele din urmă, o victorie de justeţe a Petrolului, diferenţa dintre cele două formaţii fiind evidentă chiar şi pe un teren aproape impracticabil.

 

Declaraţii după meci:

Cristian Ţermure- antrenor FC Snagov: „Noi avem o echipă tehnică şi ne-a dezavantajat foarte mult suprafaţa de joc. Oricum , Petrolul merita să câştige pentru că jucătorii ploieşteni au dat dovadă de dăruire şi au avut un angajament mult mai bun.”

Vivi Răchită- antrenor Petrolul Ploieşti: „ Un meci foarte greu, pe un teren care a pus mari probleme. Jucătorii mei au avut atitudinea corectă şi îi felicit pentru acest lucru. Înainte de meci, când am văzut cum arată terenul, am făcut 2 schimbări în primul 11. Un fundaş central şi un mijlocaş au fost titularizaţi din această cauză.”

Comments

One Comment on "AU INVINS ADVERSARII, ZAPADA SI NOROIUL !"

  1. OnlineZZ on Mar, 9th Mar 2010 2:15 pm 

    In Romania se joaca in mocirla si la fotbal si in politica si in viata de zi cu zi..

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!