LA BUFTEA, CA LA CINEMA!

Pe stadionul din apropierea studiourilor cinematografice de la Buftea, Chimia Brazi a făcut spectacol în meciul din runda secundă a returului Ligii a III-a. Cum fotbaliştii prahoveni s-au impus cu 3-0 în deplasare, în dauna celor de la CS Buftea, cronica unei astfel de partide nu prea îşi mai are rostul.

Tot ceea ce contează, pentru Chimia este faptul că a bifat al doilea succes consecutiv în retur, fără să primească vreun gol. Mai mult , cele două victorii au fost conturate în urma unor jocuri foarte bune, în care posesia şi presingul sufocant au condus la absenţa ocaziilor de gol din partea adversarilor.

În aceste condiţii, va fi foarte interesant de urmărit pentru cât timp va reuşi tânărul antrenor Sebi Tudor să-şi menţină echipa capacitată la un asemenea nivel de exprimare în teren. Pentru că, aşa cum arată acum jocul Chimiei Brazi, va fi foarte greu pentru orice adversar din această serie să câştige în faţa prahovenilor. Iar declaraţia lui Tudor, făcută înainte de startul returului conform căreia echipa antrenată de el e pregătită să câştige toate meciurile începe să capete acoperire.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!