3 responses to “LIGA C PRAHOVA ETAPA A XXIII-A 10-11 APRILIE 2010 REZULTATE SI CLASAMENT CLASAMENT”

  1. buya

    fratilor sa faca cineva ceva cu aia d la stejarul goruna k aia nu joaca fotbal!!!joaca un sport cambinat rugby k1 si putin fotbal!!!aia bat p oricine indrasneste sa joace fotbal jucator sau arbitru!!!om fi noi d la tara dar nu in evul mediu!!!parerea mea sa se lase si sa.si cumpere oi!!!

  2. anonim

    cei de la stejarul daca nu bat pe teren bat arbitrii…..intr.un caz similar o echipa a fost exclusa din campionat si jucatorii suspendanti pe perioade nedeterminate……luati atitudine ca altfel o sa aveti cazuri din acestea in fiecare etapa cand joaca pe terenul lor deoarece vor sa promoveze….(cu echipa lor de ciobani)…….

  3. anonim

    cei de la stejarul goruna joaca footbal de calitate dar vor si arbirtii pe masura footbalului jucat de aceea ei raspund pe masura celor ce ii fura. De ani de zile trag la promovare dar sunt impiedicati de arbitrii care nu prea au scoala si vin ca si in liga 1 sa isi bata joc de niste tineri de viitor si de munca lor . iar celor ce au postat mai inainte le zic doar un cuvant ,,ciocul mic si joc de glezne ,, dupa ce vor urmari un joc al celor de la stejarul sa comenteze si sa nu se ia dupa ce se posteaza pe net ca meciul nici nu s-a intrerupt in minutul 90+2 ci mult mai devreme adica nicio repriza nu a trecut

Leave a Reply