RACHITA: VREAU SACRIFICIU TOTAL PENTRU PROMOVARE!

Vivi Rachita Acesta este principala direcţie pe care vrea să o urmeze managerul Petrolului Ploieşti în viitorul sezon competiţional.

După ce a acceptat să continue proiectul pe care l-a început anul trecut, Răchită nu mai este dispus să facă niciun fel de rabat de la disciplină pentru ca Petrolul să promoveze în viitoarea ediţie de campionat.

Jucătorii care vor face parte din lotul Petrolului trebuie să ştie încă de pea cum că vreau de la ei un sacrificiu total. Nu vreau să mişte cineva în front! O întârziere de cinci minute la antrenament va fi o crimă!

Înainte de a pleca într-o minivacanţă, Răchită a ţinut să precizeze că Neagu, Şuta, Gabriel Crăciun şi Brânză nu vor mai continua la Petrolul, în vreme ce atacantul Marius Ene a semnat un contract cu gruparea ploieşteană, astazi dimineaţă.

Budescu şi Bozga vor să rămână la Petrolul. Am discutat cu ei şi asta este dorinţa lor. Nu-i interesează alte oferte. Vă confirm faptul că Budescu fost, într-adevăr, în atenţia Stelei, dar nu mai este cazul în acest moment”, a mai declarat managerul Petrolului, care contează pe cei doi fotbalişti, deocamdată, şi în pregătirea noului sezon.

Chiar dacă va avea o concurenţă importantă la promovare- Poli Iaşi ci Ceahlăul, cel mai probabil, Răchită crede că Petrolul are forţa de a promova jucând “doar pe teren” .

Suntem neînvinşi în 24 de meciuri de campionat şi ambiţia noastră este aceea de a ajunge la 44 de meciuri fără eşec. Dacă vom reuşi, atunci vom avea şanse mari la promovare“.

Reunirea lotului pentru viitoarea ediţie de campionat este programată pentru data de 5 iulie. meciurile oficiale de pe teren propriu urmând a fi jucate de ploieşteni pe arena Conpet, din Strejnic.

Related posts:

  1. VIVI RACHITA: NU VREAU DOAR SA NE AFLAM IN TREABA!
  2. RACHITA NU SE GRABESTE SA ADUCA JUCATORI
  3. SUPERLATIVELE PETROLULUI INSUFICIENTE PENTRU PROMOVARE

Leave a Reply

Bonus Fara Depunere