SI-AU REVENIT REPEDE: CS CORBEANCA-TRICOLORUL BREAZA 1-3

Ianuarie 22, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Insuccesul din primul amical al acestei perioade de pregatiri, 0-1 cu AFC Filipestii de Padure, a fost uitat repede de catre jucatorii de la Tricolorul Breaza, acestia reusind sa se impuna in cel de-al doilea test. Astfel, elevii antrenorului Florin Stancioiu au reusit sa castige cu scorul cu 3-1 disputa din deplasare cu CS Corbeanca, grupare care activeaza in primul esalon fotbalistic al judetului Ilfov.

Pentru prahoveni au marcat, in prima repriza, nou-venitii Liuba si Marinescu, plus Negotei in mitanul secund, in timp ce gazdele au raspuns prin fostul jucator al Chimiei Brazi, Cosmin Elisei.

Florin Stancioiu a utilizat, in prima repriza, urmatoarea formula de echipa: Sava - Sandru, N. Ghita, Baesu, Olteanu - Marinescu, Bumbar, Gheorghita, Liuba - Vasilescu, Visan.

Dupa pauza au jucat in formula: Anghelache - O. Tudor, Petcu, I. Filip, Topala - Stoica, Turiac, G. Ghita, Ciochina - Dascalu, Manea.

Urmatorul meci de verificare al prahovenilor va avea loc sambata, de la ora 11.00, pe teren propriu, cand vor prima replica celor de Petrolistul Kaproni Boldesti. Dupa acest meci Florin Stancioiu va face o prima remaniere in lot, urmand ca mai multi jucatori care nu intra in planurile tehnicianului pentru retur sa fie pusi pe lista disponibilizarilor.

 

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!