PLOPENIUL VREA IN FOTBALUL MARE

Ianuarie 21, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF, Stirea zilei 2

 

Intersport PlopeniDupa cum bine se stie, actualul sezon de la nivelul Ligii A Prahova este cel mai disputat din ultimii ani, in sensul ca numai putin de patru formatii se bat pentru suprematie: FC Petrolul Ploiesti III, Intersport Plopeni, Avantul Maneciu si Petrolul Teleajen Ploiesti.

La inceputul saptamanii trecute doua formatii, dintre cele patru mentionate anterior, s-au intors la pregatiri, Petrolul III si Petrolul Teleajen, in aceasta saptamana jucatorii celorlalte doua grupari spunand sau urmand sa spuna la revedere vacantei.

Astfel, luni seara, la arena „Gheorghe Silaev”, din Plopeni, jucatorii formatiei Intersport din localitate s-au intors la antrenamente. Si in partea secunda a campionatului, gruparea care incearca sa promoveze pe scena celui de-al treilea esalon fotbalistic al tarii va continua pe mana aceluiasi antrenor: Marius Catalin Voicila. La prima sedinta de pregatire au fost prezenti toti jucatorii lotului din tur, plus trei fotbalisti, aflati in probe, dar despre care tehnicianul plopenar nu a vrut sa spuna nimic.

”Vrem sa aducem mai multi fotbalisti de valoare in aceasta perioada de iarna, pentru a ne crea concurenta pe posturi”, ne-a declarat antrenorul Marius Voicila.

In alta ordine de idei, maine se vor intoarce la antrenamente si jucatorii celei de-a treia clasate pe podiumul de premiere, Avantul Maneciu, iar dupa doar un antrenament sambata vor efectua si primul joc de verificare, in compania formatiei de Liga a III-a, Chimia Brazi.

 

Cantonament pe Valea Doftanei jogoscasinoonline.eu

 

In zilele urmatoare, echipierii formatiei Intersport Plopeni vor efectua sedinte de pregatire la baza proprie, urmand ca pe 1 februarie sa participe la un triunghiular de verificare, la Maneciu. Alaturi de organizatorii de la Avantul si Intersport, la acest turneu va mai participa si o echipa originara din judetul Ialomita, grupare care la acea data se afla in cantonament la Cheia.

In schimb, in perioada 9-15 februarie, fotbalistii de la Intersport Plopeni vor efectua obisnuitul stagiu de pregatire montan pe Valea Doftanei. 

Comments

One Comment on "PLOPENIUL VREA IN FOTBALUL MARE"

  1. andrey on Joi, 5th Feb 2009 1:40 pm 

    fortza intersport…sper sa ajungeti in b cel putin..sh d akolo vedem noi:)

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!