UN POST DEFICITAR

Februarie 16, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei 5

Vladimir JovanovicIn prima parte a campionatului antrenorul Petrolului, Sebi Tudor, a fost nevoit sa improvizeze atunci cand a venit vorba despre titularizarea jucatorilor pe postul de fundas stanga. Ghita a fost intr-o forma sportiva precara, Costache devenise om de baza in centrul defensivei, iar Stana trebuia sa-l suplineasca pe Rus in centrul liniei mediane.

In aceste conditii s-a apelat la serviciilse lui Mihai Tudor, un fotbalist care, de cand e la Petrolul, a evoluat acolo unde era nevoie de el. Chiar daca este dreptaci, Tudor si-a respectat sarcinile de joc, fara sa exceleze, dar si fara sa greseasca prea mult.

In retur trebuie rezolvata aceasta problema“, declara Sebi Tudor la finele turului de campionat.

La inceputul anului, a fost adus la Petrolul, in probe, un fotbalist sarb, Vladimir Jovanovic, cel care, teoretic, urma sa acopere acest post deficitar. Dupa ce a evoluat in cateva partide de verificare, Jovanovic nu l-a convins pe antrenorul Petrolului ca el este solutia optima pentru rezolvarea acestei probleme, mai ales ca sarbul s-a si accidentat la meciul cu CSM Ramnicu Valcea, de la Dragasani.

Fara aceasta varianta la indemana, Sebi Tudor i-a dat credit lui Ghita. Motivat de faptul ca aceasta era sansa lui pentru a prinde un loc de titular, Ghita a incercat sa convinga, dar a avut ghinion. El s-a accidentat grav, fracturandu-si un brat, fapt care l-a scos iar din circuit.

Conducerea clubului ploiestean crede acum ca poate acoperi acest post cu un nou transfer, in discutie aflandu-se un fotbalist din Republica Moldova.

Daca acest transfer se va reliza sa daca fotbalistul in cauza, al carui nume a fost “trecut la secret” va fi  unul capabil sa devina titular intr-o perioada atat de scurta, ramane de vazut.

Cert este ca, la doar doua saptamani distanta de startul returului de campionat, la Petrolul, problema fundasului stanga nu a fost rezolvata, cel mai probabil tot Mihai Tudor fiind cal care va trebzui sa joace, improvizat, pe acest post si in partea secunda a campionatului. Una in care, dupa cum declara oficialii Petrolului, echipa are ca obiectiv promovarea.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!