DOUA AU PIERDUT, UNA NU A JUCAT!

Februarie 27, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stirea zilei 4

conpet ploiestiPrima runda a returului Ligii a III-a de fotbal nu a fost deloc una propice echipelor prahovene care au avut meciuri programate astazi dupa amiaza. Chimia Brazi a pierdut, 2-3, partida disputata in deplasare cu ASC Berceni. Golurile formatiei prahovene au fost marcate de Catalin Vlad si Cristi Nica, dar ele nu au putut impiedica infrangerea la limita.

Mai rusinos este rezultatul celor de la Conpet Ploiesti, o formatie care pare intrata in deriva, desi a avut un parcurs bun in turul campionatului.

Gruparea “transportatorilor” a fost invinsa chiar pe teren propiu, la Strejnic, de o formatie mult mai slab cotata, ASC Clinceni, cu scorul de 2-1. Golul formatiei prahovene a fost marcat de Stancescu, in minutul 39.

Singura veste buna pentru echipele din Prahova , in aceasta prima etapa din retur, este reprezentata de neprezentarea formatiei Progresul II Bucuresti la meciul pe care aceasta echipa trebuia sa il dispute in compania celor de la AFC Filipest de Padure.

In aceste conditii, gruparea antrenata de Vasile Cosarek va castiga la masa verde, cu scorul de 3-0.

Maine, de la ora 14.00, Tricolorul Breaza va juca pe teren propriu cu Petrolul Videle, in vreme ce Petrolistul Kaproni Boldesti are programat primul meci oficial abia peste doua saptamani.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!