DUELUL TACIT

Februarie 26, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei 5

Tudor vs Sumudica

Niciunul dintre cei doi nu il ataca pe celalalt prin declaratii belicoase. Si unul si celalalt se feresc sa comenteze despre echipa rivalului. Ambii sunt antrenori tineri care vor sa demonstreze ca au valoare. Este vorba despre cei doi antrenori ai echipelor Petrolul si FC Ploiesti - Sebi Tudor, respectiv Marius Sumudica.

Inaintea returului de campionat cei doi isi fac planuri si, chiar daca niciunul nu recunoaste, dorinta de a-si arata suprematia in antrenorat este evidenta.

In turul campionatului a avut castig de cauza Marius Sumudica, cel care era antrenor la Progresul. Cu el la timona, gruparea bucuresteana a castigat chiar la Ploiesti meciul cu Petrolul, scor 3-2. Si nu numai atat. Sumudica a condus Progresul spre un rezultat peste asteptari, in ciuda lipsei banilor, echipa “bancara” incheind tutul de campionat pe locul secund.

Sebi Tudor, ca antrenor la Petrolul, nu a avut rezultate remarcabile in prima parte a campionatului.

Tocmai de aceea, locul 8 ocupat de ploiesteni la finele turului fiind dezamagitor.

Sambata incepe partea secunda a campionatului si duelul tacit dintre cei doi va fi foarte atractiv. Tudor a anuntat ca vrea ca echipa lui sa obtina doua victorii in primele doua etape, adica si in meciul cu actuala echipa a lui Sumudica, FC Ploiesti.

La randul sau, Sumudica si-a stabilit un obiectiv cu bataie mai lunga. “Ori promovez cu FC Ploiesti, ori plec!”, a fost declaratia lui cu privire la telul pe care si l-a propus pentru retur.

Sebi Tudor trebuie sa isi capaciteze jucatorii pentru a fi concentrati la meciuri, nu la ce se va intampla din vara, dupa preluarea efectiva a echipei Petrolul de catre Primarie, iar Sumudica trebuie sa arate ca poate fi liantul necesar pentru omogenizarea relatiilor de joc intre fotbalistii veniti in aceasta iarna si cei care au ramas la FC Ploiesti dupa plecarea lui Rachita.

Din acest duel ar trebui sa castige fotbalul, competitia dintre cele doua echipe ale Ploiestiului avand, astfel, un punct suplimentar de atractie.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!