PROBA DE CONCENTRARE

Februarie 27, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei 3

Petrolul PloiestiPetrolul Ploiesti debuteaza maine in returul ligii secunde. Dupa ce a iernat pe locul 8 al clasamentului seriei I, Petrolul joaca in prima runda din partea a doua a campionatului, de la ora 11, pe stadionul Ilie Oana, impotriva formatiei FC Buftea.

Meciul va reprezenta o adevarata proba de concentrare pentru fotbalistii antrenati de Sebi Tudor. Daca vor reusi sa fie conectati la joc, in mod normal nu vor avea probleme in a se impune in dauna unei echipe, FC Buftea, schimbata in totalitate in aceasta pauza competitionala.

Nu va fi un meci usor pentru ca am vazut echipa din Buftea si este una destul de disciplinata tactic. Trebuie sa ne facem jocul nostru“, a declarat Sebi Tudor.

FC Buftea este prezidata, din acest an, de Ana Maria Prodan, a schimbat lotul de jucatori dupa ce titularii din prima parte a campionatului au plecat la Gloria Buzau si nu are un obiectiv clar in momentul de fata.

In turul campionatului, meciul dintre cele doua combatante de maine s-a incheiat la egalitate, 1-1, golul Petrolului fiind marcat de Mutiu. Cele doua grupari s-au mai intalnit si in Cupa Romaniei, in toamna anului trecut, atunci cand Petrolul s-a impus la scor, 3-0, chiar pe terenul echipei din apropierea Bucurestiului.

Pentru partida de maine, antrenorul Petrolului, Sebi Tudor, nu poate conta pe Stana - suspendat dupa ce a primit cartonas rosu in ultima etapa a turului, la Giurgiu - dar nici pe fundasul stanga George Ghita, accidentat.

Interesanta va fi optiunea lui Tudor pentru titularizarea portarului. Panaite a efectuat toata pregatirea cu Petrolul, dar a si gafat in unele meciuri de verificare, in vreme ce Moraru a ajuns la echipa la inceputul acestei saptamani.

De asemenea, Tudor ar putea schimba sistemul de joc. Daca in prima parte a campionatului Petrolul a mizat pe o formula 4-2-3-1, in cele mai multe dintre meciurile de verficare disputate in acest an echipa a fost dispusa in sistemul 4-3-3.

Meciul de maine, de pe stadionul Ilie Oana, va fi condus de o brigada de arbitri avandu-l la centru pe Mihai Ianovschi - din Pitesti, el fiind ajutat la cele doua margini de Anghel Voicu - tot din Pitesti si Elena Musetoiu - din Campulung Muscel.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!