ANTRENORII SE INLOCUIESC INAINTE DE MECIURILE PETROLULUI

Martie 23, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a

Fără îndoială acest sezon al Ligii a II-a, seria I, este cel mai “nebun” din ultimii 20 de ani.

După ce s-a stabilit un record negativ prin retragerea a două formaţii dintr-o singură serie în turul campionatului, după ce o echipă- Progresul- nu a fost programată la primul meci din retur din cauza restanţelor neachitate către Federaţia Română de Fotbal, se pare că înaintea meciurilor cu Petrolul Ploieşti echipele au “în program” schimbarea de antrenor.

În primul meci al returului ploieştenii au jucat cu FC Buftea, o grupare care tocmai îşi schimbase antrenorul, în locul lui Ion Balaur fiind numit Cristian Ţermure.

La meciul cu Ştiinţa Rocar, povestea s-a repetat. Adrian Matei, fostul tehnician al formaţiei care evoluează la Roman, a fost înlocuit de Marian Pană.

Şi coincidenţele nu se opresc aici…

În meciul din runda viitoare, Petrolul va juca pe teren propriu cu Dunărea Galaţi. O echipă care…tocmai a schimbat antrenorul. După ce a remizat în partida disputată în etapa a XXI-a, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, antrenorul gălăţenilor, Dănuţ Oprea, a fost anunţat că a fost înlocuit de Marian Bordeanu.

Vestea proastă pentru Petrolul este aceea că, nici în meciul cu FC Buftea şi nici în cel cu Ştiinţa Rocar, Petrolul nu a reuşit să câştige.

Se va repeta această situaţie şi în meciul cu Dunărea Galaţi?

“Morişca” înlocuirilor de antrenori înainte de meciurile cu Petrolul va fi , probabil, stopată peste două runde, atunci când ploieştenii vor evolua la Piatra Naemţ, cu Ceahlăul, o echipă ca şi promovată în prima ligă şi care nu ar avea niciun motiv să schimbe antrenorul.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!