ASESOFT A CASTIGAT A SASEA CUPA A ROMANIEI

Aprilie 12, 2009 by redactie  
Filed under Baschet Divizia A, Stirea zilei 5

cupa_coroniteCreata pentru Ploiesti, pentru suporteri. Echipa CSU Asesoft s-a exprimat la acest Final Four ca o adevarata campioana, ca o formatie care reprezinta cu succes Romania in Europa. Oricare ar fi fost adversarele, rezultatul ar fi fost acelasi. Un joc perfect al alb-albastrilor, in care matematica lui Arnautovic, estetica lui Jones si Hargrove, precizia lui Cepulis, forta lui Griffith si ambtitia lui Carutasu s-au imbinat perfect. A contat si orgoliul lui Burlacu, stiinta lui Osmokrovic si Krauser, dorinta de afirmare a lui Curtis, Ararau, Dogaru si Dodoc… Pentru a sasea oara Cupa este la Ploiesti iar coronitele primite de jucatori simbolizeaza succesul si suprematia.

Nu este vina noastra ca succesul Ploiestiului a parut unul sec, in conditiile in care victoriile au fost obtinute la scor. Energia Rovinarin este o echipa foarte buna, Otopeni la fel… Diferenta au facut-o experienta si valoarea, elemente care pot fi trecute si in contul adversarelor lui CSU dar asta in timp, in functie de investitii si ambitii.

Meciul cu Otopeni a fost vazut de toata lumea iar o analiza bazata pe cifre sau pur si simplu cursul jocului nu ar avea rost. Alb-albastrii s-au trezit dupa un inceput bun al adversarilor si au declansat tavalugul.

Pe acordurile melodiei “We are the champions”, in fata majoretelor care i-au incantat pe gorjeni, in aplauzele conducatorilor si ale suporteriilor apropiati, Virgil Carutasu si coechipierii sai au ridicat deasupra capului Cupa Romaniei! Peste putin timp urmeaza titlul iar apoi, in toamna, un parcurs fulminant in cupele europene. Tineti aproape!

 

CS Otopeni - CSU Asesoft Ploieşti 63-93(23-20, 8-24, 17-24, 15-23)

Statistici

CSU Asesoft
Osmokrovic 4p, 3 rec, 5 pd
Krauser 1 rec, 2 pd
Hargrove 12p, 4 rec, 7pd
Burlacu 11p, 8 rec, 1 pd
Cepulis 21p(6×3), 2 pd
Ararau 2p, 2 rec
Carutasu 5p, 9 rec, 1pd
Griffith 16p, 6 rec, 3 pd
Dogaru 1pd
Dodoc 2p
Jones 16p, 4 rec1, pd
Curtis 4p, 2 rec
Echipa:60%-2p, 44%-3p, 72%-1p, 39 rec, 23 pd, 13 mp, 9 mc, 2 capace
Antrenori:Vladimir Arnautovic, Sorin Hartman, Andreea Carutasu jogoscasinoonline.eu

CS Otopeni
Medvedj 9p, 1 rec, 5 pd
Obradovic 9p, 5 rec, 1pd
Popovic 6p, 2 rec, 1 pd
Capusan 12p, 5 rec, 1 pd
Santana 5p, 2 rec
Seals 9p, 3 rec, 2 pd
Byerson 2p, 5 rec
Zamfirescu 3p
Belanovic 3p, 4 rec, 1 pd
Filovici 5p, 2 pd
Echipa:50%-2p, 23%-3p, 65%-1p, 28 rec, 13 pd, 15 mp, 7mc, 2 capace
AntrenorNenad Nisic Bonus Fara Depunere

Declaraţii preluate de pe Telesport
Mugur Porumbacu, preşedinte CS Otopeni: ”Asesoft nu poate fi învinsă în acest moment. Ploieştenii pot pierde o bătălie, două, dar la finalul campionatului tot ei vor fi învingători“. 

Catalin Burlacu:”N-am mai purtat coroniţă din clasele primare.
Mă bucur de faptul că revenirea mea a coincis cu cea de-a şasea cupă din vitrina noastră. Cred că diferenţa a fost făcută astăzi de banca noastră mai lungă şi de sistemul de rotaţie a jucătorilor. Îi felicit pe cei din Otopeni şi le mulţumesc colegilor pentru prestaţie. 
Aşteptăm luna mai pentru a primi şi medaliile de campioni
“.

Sursa: csuasesoft.ro

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!