NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI CENTRALE A ARBITRILOR ESTE NICOLAE GRIGORESCU

Aprilie 16, 2009 by redactie  
Filed under Dincolo de Prahova

La conferinţa de presă care a urmat şedinţei de astăzi a Comitetului Executiv al FRF, Mircea Sandu a anunţat că noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor până la finalul acestui sezon va fi Nicolae Grigorescu.

Deşi anunţul preşedintelui FRF a fost destul de clar, Nicolae Grigorescu a declarat ulterior, după conferinţa de presă de la Casa Fotbalului, că va asigura doar interimatul acestei funcţii şi că nu-şi doreşte să fie preşedinte al CCA.

Gheorghe Constantin, fostul preşedinte al CCA, şi-a depus miercuri, printr-un fax trimis din arest, demisia din funcţie, după ce a fost arestat pentru luare de mită, împreună cu patronul formaţiei Cornel Penescu şi alţi apropiaţi ai celui din urmă.

Fostrul preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a fost reţinut luni, alături de patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, şi de alte două persoane, după care au primit şi mandate de arestare pentru 29 de zile.

Patronul FC Argeş este acuzat de procurorii DNA că le-ar fi dat arbitrilor Aurelian Bogaciu, Marcel Savaniu şi Tiberiu Lajos 54.000 de euro şi 290.000 de lei. Gheorghe Constantin este acuzat de procurorii DNA de luare de mită.

 

Sursa: www.realitatea.net

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!