PROMOVARE, IN CIUDA TUTUROR

vivi_rachita În orice domeniu, atunci când te mulţumeşti cu puţin , puţin primeşti. Maxima este valabilă şi în cazul fotbalului, managerul echipei Petrolul Ploieşti, Vivi Răchită (în foto), dând senzaţia că ştie cel mai bine acest lucru din moment ce nu a existat nici măcar un moment în care să fi renunţat la obiectivul stabilit iniţial- acela de a promova în Liga I.

Motive ar fi avut destule: lipsa banilor necesari atingerii unui asemenea ţel, absenţa unor jucători de certă valoare, care să fie în acte ai clubului ploieşteani şi nu împrumutaţi de la alte echipe, dar şi inexistenţa unui stadion care să îndeplinească toate condiţiile necesare pentru a găzdui meciuri de prim eşalon.

Nimeni nu ar fi putut să-i reproşeze lui Răchită faptul că nu-şi propune mai multe în acest context.

Dar el nu a acceptat acest compromis, fie dar şi la nivel declarativ. Întotdeauna a susţinut ideea că un club cu istoria Petrolului nu îşi poate propune altceva decât performanţa sportivă în adevăratul sens al cuvântului. Şi, în acest caz, performanţa ar fi promovarea în Liga I.

Mai mult, Răchită a reuşit să-i convingă pe jucători- prin mijloace de el ştiute- să adere la acest proiect şi să aibă atitudinea necesară pentru atingerea unui asemenea ţel. Chiar şi fără să dispună de fondurile necesare, fără să-i poată motiva pe jucători din punct de vedere financiar cu cine ştie ce premieri fabuloase şi în ciuda tuturor criticilor venite de la unii sau alţii.

Răchită este cel care meţine, atât cât poate, o relaţie ok cu primarul Volosevici şi îl împinge pe acesta de la spate pentru a construi un stadion modern la Ploieşti, este cel care are grijă ca disciplina să fie la ea acasă în cadrul lotului şi tot el este liantul dintre echipă şi galerie.

Indiferent ce ar vrea unii sau alţii să creadă, în acest moment, Petrolul fără Răchită nu se poate!

Că are şi Răchită „hibele” lui, este o altă poveste, dar, în actuala situaţie a Petrolului, el rămâne un factoir decisiv şi nimeni nu poate contesta acest lucru.

Va fi interesant, chiar foarte interesant, ce se va întâmpla cu echipa dacă, în cele din urmă, se va obţine promovarea în Liga I. Va fi un obiectiv sportiv realizat care va „forţa” şi celelalte aspecte colaterale, sau va fi un bumerang pentru un club care a plecat de la zero în vara anului trecut?

Comments

One Comment on "PROMOVARE, IN CIUDA TUTUROR"

  1. filme online gratis on Mar, 16th Mar 2010 8:30 pm 

    hai cu promovarea jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!