VICTORIE „SCURTA LA DEBUTUL RETURULUI

Martie 15, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stiri principale

faza_csm Handbalistele de la CSM Ploieşti au obţinut un succes la doar 3 goluri diferenţă (scor 32-29) în meciul disputat cu cealaltă formaţie din judeţ care participă în Divizia A- HC Activ Ploieşti.

Partida care a contat pentru prima etapă a returului, a fost câştigată, practic, din prima repriză, atunci când jucătoarele de la CSM au apăsat pe acceleraţie şi au stabilit o diferenţă confortabilă la pauză, 17-9.

Relaxate şi conştiente de faptul că meciul era deja „rezolvat”, jucătoarele antrenate de Gigi Ionescu au permis adversarelor să reducă din handicap, fără a periclita, însă, soarta celor două puncte puse în joc.

În urma acestui rezultat, CSM Ploieşti se menţine pe locul al II-lea al clasamentului Diviziei A, la patru puzncte distanţă de liderul CSM Bucureşti, grupare care s-a impus şi ea în primul meci din retur, la o diferenţă impresionantă (scor 49-22), pe terenul formaţiei Spartac Bucureşti.

În aştepatrea duelului direct dintre CSM Ploieşti şi CSM Bucureşti, sportivele ploieştene se pot mulţumi cu faptul că au cea mai bună defensivă din seria A, cu doar 273 de goluri încasate.

Comments

One Comment on "VICTORIE „SCURTA LA DEBUTUL RETURULUI"

  1. Camere Supraveghere on Mar, 16th Mar 2010 1:48 pm 

    Bravo fetele! Macar la hambal sa detina si tara noastra un loc fruntas si sa obtinem performanta deoarece la fotbal e clar cum ne descurcam.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!