CSM PLOIESTI ARE INFIRMERIA PLINA

August 7, 2008 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stirea zilei

CSM PloiestiProblema accidentarilor pare a deveni una cronica la echipa de handbal feminin CSM Ploiesti. In sezonul trecut, chiar daca au promovat in Liga Nationala, handbalistele pregatite de Mircea Anton au fost decimate de accidentari, multe dintre ele fiind grave.

Si in aceasta vara ghinioanele par a se tine lant de fetele de la CSM Ploiesti. Dupa ce echipa a efectuat vizita medicala, nu mai putin de 10 jucatoare au primit recomandarea de a nu face efort, fiind accidentate, mai mult sau mai putin serios.

Luana Seitan, Aura Cristoaica, Alina Moroianu, Bianca Abramiuc si Ioana Hartopeanu au intindere, Oana Bidascu are tendinita, Mariana Dumitru are un ganglion inghinal umflat, iar Ramona Stefan si Anisoara Durac-Marcu sunt in perioada de refacere dupa accidentari mai vechi. Nerefacuta, din punct de vedere fizic este si Alexandra Catineanu, jucatoare ca a ratat sezonul trecut la CSM tot din cauza unei accidenari.

In aceste conditii programul de pregatire al echipei este serios afectat. “Am trecut la antrenamentele tehnico-tactice si eu nu am nici macar 14 jucatoare apte pentru a repeta fazele jocului. Plus ca, printre jucatoarele accidentate sunt handbaliste pe care puneam baza in noul sezon. Nu putem sa lucram traseele de joc intr-o formula si la meciuri sa aliniem o alta formatie. Este foarte dificil si timpul nu este aliatul nostru, ci dimpotriva. Nu stim nici care este cauza. Poate fetele care au venit nu sunt obisnuite cu astfel de pregatire. Ma gandesc si la faptul ca unele dintre jucatoare nu se opresc la timp atunci cand le doare ceva de teama sa nu piarda indemnizatia de efort. Dar este doar o supozitie. Si ar mai fi un aspect. Doctorul le spune ca trebuie sa ia pauza in pregatire, dar nu le introduce intr-un program de fizioterapie, atunci cand e cazul, asa cum cred ca ar fi normal.” ne-a spus antrenorul Mircea Anton.

Sambata, de la ora 11.00, la sala Olimpia, CSM Ploiesti va juca o partida de verificare impotriva celor de la HC Hidroconcas Buzau, iar luni echipa va pleca intr-un nou cantonament, la Busteni.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!