DIN ,,A”, IN JUDET

Septembrie 23, 2008 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF

In campionatele organizate de catre Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova mai sunt jucatori care, in trecut, au cochetat cu prima divizie din tara noastra. Printre aceste nume se numara Cristian Zmoleanu sau Vasile Voinea. Amandoi evolueaza pentru grupari de Liga B Prahova, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete.

Zmoleanu este castigator al Cupei Romaniei, editia 1994-1995, cu Petrolul Ploiesti, fiind ultimul trofeu de o asemenea importanta castigat de o echipa din judetul Prahova. Din pacate, la modul cum se exprima fotbalul de prin partile noastre, va mai trece mult timp pana ce o echipa prahoveana de profil va mai reusi o asemenea performanta. Revenind la zilele noastre, “Zmoala”, asa cum este alintat de prieteni, este omul bun la toate la echipa AS Fox Nedelea, fiind presedinte-antrenor-jucator.

Voinea este un alt nume cu rezonanta din fotbalul prahovean care nu a putut sta departe de sportul pe care l-a indragit atat de mult. Fostul prin divizionar joaca pe postul de libero la gruparea Luceafarul Drajna, fiind un adevarat lider de echipa pentru aceasta formatie.

Asadar, vorba proverbului: “cine nu are batrani, sa-si cumpere”.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!