PROBLEME INCA DIN START

Ianuarie 13, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal AJF, Stirea zilei 2

La AFC Filipestii de Padure, incertitudinile se tin lant. La reunirea echipei din acest an au fost prezenti doar 17 jucatori, doi dintre ei fiind in probe. Este vorba despre fratii Istudor, George- portar si Alexandru- fundas stanga. Mai neplacut este faptul ca doi dintre cei mai importanti jucatori ai echipei nu s-au mai prezentat la pregatire. Este vorba despre golgheterul echipei, Valentin Anghel, si despre mijlocasul Marius Mihai, ambii fiind nemultumiti de instabilitatea financiara existenta la echipa.

Pentru a lamuri acest aspect, primarul Costel Morarescu, cel care este si presedintele de onoare al gruparii din Filipesti, a fost prezent la antrenamentul de ieri al formatiei tocmai pentru a le spune jucatorilor ca nu vor mai fi intarzieri la plata in returul de campionat care va incepe in februarie, nu foarte multi dintre fotbalisti fiind, insa, convinsi de aceasta ipoteza.

Pentru ca nu au banii necesari, cei din Filipesti nu au stabilit, cel putin deocamdata, perioada in care echipa va intra in cantonament, nefiind sigur nici macar faptul ca va exista un cantonament.

In aceasta perioada marcata de multe framantari, AFC Filipesti ar putea juca in primul amical al sezonului, sambata, cu Tricolorul Breaza. Nici acest meci nu este perfectat in proportie de 100% pentru ca reprezentantii echipei din Breaza ar vrea ca meciul sa aiba loc pe terenul lor, in vreme ce echipa din Filipesti nu poate ajunge la Breaza pentru ca… nu are autocar!

Cu asemenea probleme, obiectivul gruparii prahovene pentru returul campionatului nu poate fi altul decat mentinerea in liga a treia de fotbal.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!