PETROLUL PLOIESTI-CHIMIA BRAZI 4-2

Ianuarie 28, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a

Pe o vreme cainoasa si pe un teren plin de noroi, Petrolul Ploiesti a ales sa joace a doua partida de verificare din acest an in compania formatiei de liga a treia- Chimia Brazi.

Cei doi antrenori, Sebi Tudor- la Petrolul si Stefan Preda- la Chimia Brazi au convenit ca meciul sa se dispute pe durata a doua reprize a cate 60 de minute fiecare, pentru a avea posibilitatea de a vedea la lucru toti jucatorii pe care i-au avut la dispozitie.

Chiar daca, in prima parte a meciului, pe teren s-au aflat, pentru Petrolul, si Marinescu si Cotan, Chimia a fost cea care a reusit sa marcheze singurul gol al reprizei, in urma unei actiuni personale a lui Catalin Vlad.

Dupa pauza, Petrolul a „turat” motoarele , beneficiind si de faptul ca rezervele Chimiei nu sunt de nivelul titularilor, si a dus scorul la 4-1, gratie reusitelor lui Budescu- 2, Mutiu si Baroian. Pasarin- de la Chimia Brazi a marcat ultimul gol al meciului stabilind scorul final, 4-2 pentru Petrolul.

Dupa meci, jucatorii Chimiei au plecat direct la Cheia, acolo unde echipa se afla in cantonament.

Pentru Petrolul au jucat urmatorii : Panaite- Odoroaba, Bozga, M. Tudor, Mendizov- Minciuna, Tincu, Cotan- Marinescu- Nastase, C. Stoica.

In partea secunda au intrat pe teren: Mutiu, Budescu, Costache, Ghita, V. Lazar, Stana, Matei, Baroian, M. Dinu, Dumitru. Portarul Alexandru Petre a participat si el la joc, dar a aparat poarta Chimiei in repriza a doua.

La Chimia Brazi, titulari au fost: Vasic- Catana, Sambou, Ciobanu, L. Radu- Butufei- Nica, Alexandru, M. Dan, Irimescu- C. Vlad.

In partea a doua a jocului antrenorul Stefan Preda a rulat tot lotul de jucatori pe care l-a avut la dispozitie.

Gif Banners

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!