IN LUNA MARTIE INCEP CAMPIONATELE JUDETENE

Ianuarie 29, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal AJF

24 de echipe, gata de start

Comisia Campionatului Judetean de Fotbal Prahova a stabilit datete cand se va relua campionatul organizat de catre Asociatia Judeteana de Fotbal. Astfel, pe 7 si 8 martie se vor pune in miscare Liga A Prahova, Liga B Prahova, cu ambele serii, dar si seria Slanic din cadrul Ligii C Prahova. In schimb, prima etapa din seriile Mizil, Ploiesti Teritoriu si Ploiesti Municipiu, de la nivelul Ligii C Prahova, a fost programata in zilele de 14 si 15 martie.

Inainte de reluarea campionatului propriu zis, au fost programate si jocurile restante care nu s-au putut disputa, din diverse motive, in prima parte a campionatului.

Programul complet al jocurilor al restante:

Duminica, 22 februarie, ora 11.00:

Carpati Sinaia – Dero Ploiesti (Liga B Vest, et. a XVI-a)

Duminica, 1 martie, ora 11.00:

Dero Ploiesti – Vointa Varbilau (Liga B Vest, et. a VIII-a)

Flans Plat Mislea – Viitorul Olteni (Liga C Slanic, et. a IX-a)

Duminica, 8 martie, ora 11.00:

Viitorul Puchenii Mari – Viitorul Poienarii Burchii (Liga C Teritoriu, et. a IX-a)

CS Brazi II Popesti – Concordia Aricestii Rahtivani (Liga C Municipiu, et. a IV-a)

Juventus Ploiesti – Energia Pietrosani (Liga C Municipiu, et. a IV-a)

FC Ploiesti Vest – Unirea Teleajen Ploiesti (Liga C Municipiu, et. a XIV-a)

In vederea reluarii activitatii competitionale, doar 24 de echipe dintre cele peste 100 care activeaza in fotbalul judetean, coordonat de AJF Prahova, sunt, oficial, gata de start. Aceste structuri sportive au achitat taxele pe anul 2009 pentru participarea la jocuri si pentru vizele jucatorilor. Acestea sunt urmatoarele:

  • CS Banesti Urleta-din Liga A Prahova
  • Unirea Tricolor Lipanesti, Avantul Tomsani, Avantul Iordacheanu, Vointa Magurele, Viticultorul Darvari, Viitorul Fulga, Artsani Paulesti, Luceafarul Drajna, Tineretea Izvoarele, Gloria Ologeni si Petrolul Baicoi- din Liga B Prahova
  • Tineretul Tomsani, Unirea Urlati, Rapid Salciile, AS Balta Doamnei, Spartacus Filipestii de Targ, Steaua Ologeni, Unirea Corlatesti Dambu, Unirea Teleajen Ploiesti, Real Rio Cocosesti, Intersport Calinesti, Vointa Livadea si Coruna Campina- din Liga C Prahova.

Inca doua competitoare

Acestea sunt: Vointa Habud – Sirna si Tineretul Berceni. In interesul activitatii fotbalistice, acestea au fost admise in campionat si vor activa pe locuri vacante,  chiar din retur.

Vointa Habud va activa in Seria Slanic, iar Tineretul Berceni in Seria Mizil, din Liga C Prahova. Jocurile acestora din turul campionatului vor fi omologate cu scorul de 3-0 in favoarea celorlalte competitoare.

Comments

One Comment on "IN LUNA MARTIE INCEP CAMPIONATELE JUDETENE"

  1. FC PLOIESTI VEST on Vin, 30th Ian 2009 10:13 am 

    FC PLOIESTI VEST -UNIREA TELEAJAN SA JUCAT PRETENE CARE SCRI ARTICOLUL NEFIIND DOCUMENTATA , MAI INTERSEAZA TE:))) SCORULA FOST DE 2-3

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!