ASPECTE POZITIVE

Ianuarie 26, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stirea zilei 4

Impactul echipei de handbal feminin CSM Ploiesti cu rigorile Ligii Nationale a fost unul destul de puternic. Dupa un inceput in care formatia ploiesteana a platit tribut lipsei de experienta, lucrurile incep, incet, dar sigur, sa intre pe un fagas normal.

Sigur, rezultatele sunt inca departe de ceea ce ar vrea suporterii echipei, pozitia din clasament fiind una ingrijoratoare.

Aspectele pozitive se vad, insa, in toate compartimentele. Conducerea, care o fi ea exeact- pentrui ca e o nebuloasa totala in organigrama clubului- a inceput sa invete cam ceea ce trebuie sa faca pentru a asigura conditiile necesare unui parcurs bun al echipei.

Apoi, echipa pare a fi in crestere de forma, jocul fiind, de multe ori, promitator, chiar daca s-au pierdut puncte importante, la limita.

Gruparea ploiesteana a inceput sa aiba forta in atac, de la 9 metri, evolutia constant buna a Mirelei Toma fiind un atu in acest sens. Cristina Bobeica da si ea mai multa siguranta intre buturi si, in aceste conditii, returul de campionat care va incepe duminica poate sa aduca pentru CSM Ploiesti mentinerea in Liga Nationala.

Faptul ca, pe finalul turului, ploiestencele au castigat la scor cu HCM Buzau, au remizat la Deva si au pierdut la un gol in deplasarea de la Cluj sunt si ele argumente solide pentru ca suporterii sa creada, in continuare in acest obiectiv.

Primul obstacol in calea echipei ploiestene va fi HC Zalau, formatia lui Gheorghe Tadici care, in tur, a castigat la Ploiesti ajutata clar de arbitrii. In conditiile unui arbitraj corect si tinand cont de forma celor doua grupari, CSM Ploiesti are de ce sa spere la prima victorie din deplasare in Liga Nationala.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!