PRESEDINTE DE SINDICAT, REPROFILAT

Ianuarie 28, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal AJF, Stirea zilei 3

Nutu - model cu fluier

Unul dintre arbitrii prahoveni din lotul C, Robert Nutu (nascut pe 23 septembrie 1985, la Ploiesti) a imbratisat, de curand, o cariera in modeling! Nutu este unul dintre modelele agentiei “E-model” - asa cum se poate vedea - „fluierasul” de 25 de ani asteptand sa fie contactat pentru a participa, contra cost desigur, la diverse evenimente mondene, prezentari de moda sau comerciale si reclame!

Nutu este disponibil, “la cerere”, pentru a fi “inchiriat” de la agentie si pentru a presta munca de manechin, promoter, fotomodel si hostess!

Cariera lui Robert Nutu este una complexa si complicata, de-a lungul ultimilor ani acesta fiind mai mereu in centrul atentiei! Asta pentru ca arbitrul prahovean este unul dintre fondatorii Sindicatului Arbitrilor din Romania, for infiintat de ceva timp, dar care, dupa ce s-a format, nu a reusit sa se dezvolte, asa cum sperau initiatorii acestei miscari sindicaliste a arbitrilor. Asta chiar daca Nutu a fost la insusi presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (C.C.A.), Gheorghe Constantin, pentru ca sindicatul sa fie recunoscut de catre C.C.A. si Federatia Romana de Fotbal!

Altfel, in 20 martie 2002 a devinit arbitru stagiar. A obtinut categoria a II-a peste un an, apoi a devenit arbitru de categoria I, din 18.08.2004. A arbitrat primul meci in Divizia D in martie 2005, ca peste doar opt luni sa reuseasca promovarea in lotul de Divizia C.

 

Ciuca batailor

Nutu a fost un arbitru care a avut, in mai multe randuri, probleme la meciurile din esaloanele inferioare prahovene pe care le-a arbitrat, nu de putine ori alegandu-se… batut! Si arbitrul Robert Nutu, actualul manechin, nu a stat cu miinile in san, reclamandu-i pe agresori si scotandu-si certificate medico-legale, atunci cand a fost cazul. Din cariera arbitrului originar din Ploiesti mai este de amintit faptul ca a dorit sa sustina examenul de promovare, ca arbitru de centru, in lotul de divizia C, la Medias, in anul 2008, dar afland ca va pierde locul de tusier, la acest nivel, in cazul unui esec, a preferat sa se retraga de la concurs!

 

Si pe teren si la galerie!

Arbitrajul si modelingul nu sunt singurele pasiuni ale lui Robert Nutu, care este si antrenor cu acte in regula, dar si jucator legitimat!

El este absolvent al primei promotii de antrenori posesori ai licentei UEFA tip C, organizat in anul 2008 de catre Asociatia Judeteana de Fotbal Prahova, dar este, in acelasi timp, si unul dintre membrii galeriei “lupilor galbeni”, fiind nelipsit de la meciurile echipei FC Ploiesti, in tur!

Si ca tacamul sa fie complet, Robert Nutu este jucator activ, el evoluand pentru echipa Unirea Teleajen, chiar in turul acestui campionat, cateva meciuri, in echipa antrenata de fostul tehnican de Liga a III-a, la Uztel Ploiesti, Alexandru Talianu.

Robert Nutu nu este primul arbitru din Prahova care a imbratisat cariera de model! Acum cativa ani, Radu Stefan, fost portar al defunctei Metalul Plopeni si arbitru in lotul judetean s-a apucat de modeling, devenind model profesionist! Stefan, fiul unui fost presedinte de club si arbitru de Liga a III-a, Lucian, a renuntat la arbitraj cu scandal, acesta acuzand fraude la examenul de promovare in Lotul C, pe care l-a sustinut!

Gif Banners

Comments

2 Comments on "PRESEDINTE DE SINDICAT, REPROFILAT"

  1. DoarPetrolul on Mie, 28th Ian 2009 10:25 pm 

    Bine Nutule :))!
    Pe cuvant de ma asteptam sa te vad bagat in cariera de modeling :))
    Bine “fa”

  2. victor on Joi, 29th Ian 2009 11:44 am 

    bine k sa facut si model hotul asta.sa stie lumea k de cand joaca la teleajen din cauza lui sunt furtate toate echipele adica echipa lui este ajutata de arbitri.spun asta ca juktor al echipei as.Malu-Rosu Ploiesti care la uin meci direct cu ei am fost furati pe fata si nu am reusit sa castigam iar spunandui in fata lu nutu ca este o jigodie si fura cu nesimtire a spus k arbitrii lau ajutat din respect:(:(:(..RUSINE jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!