PUGILISTII PRAHOVENI SUNT GATA PENTRU PRIMUL GONG

Ianuarie 28, 2009 by redactie  
Filed under Box

Avand in vedere faptul ca in cursul lunii viitoare cele doua cluburi ploiestene de box, Petrom Petrolul si Conpet Stelica Box, vor intra in focul aprigelor meciuri din Cupa Romaniei- la juniori, respectiv Campionatul National- la seniori, tehnicienii acestora s-au pus serios pe treaba. La fel si sportivii pe care- au in pregatiri, pugilisti care nu sufla in front!

 

Petrom Petrolul Ploiesti

Este un centru de renume in intreaga tara date fiind performantele de exceptie ale pugilistilor acestui club. Antrenorii de aici spera sa mentina in urbea “aurului negru” titlurile obtinute pana acum pana acum, ba mai mult, sa le si suplimenteze.

“Imi doresc o prestatie pe masura valorii pugilistilor mei care s-au pregatit serios in aceasta perioada. Si sunt convins ca munca noastra va fi recompensata prin medalii la cele doua competitii majore, de juniori si seniori”, ne-a declarat antrenorul emerit Titi “Prosop” Tudor.

In prezent, caravana boxerilor petrolisti se afla intr-un cantonament centralizat la Cornu, acolo unde au conditii excelente de pregatire.

Pugilistii ploiesteni suporta cu stoicism cate doua antrenamente pe zi, apoi si programul impus de recuperare dupa effort. Sportivii suunt supravegheati de Titi Tudor si Adrian Parlogea, doua nume extrem de apreciate in lumea boxului romanesc.

La Cornu au frost deplasati urmatorii boxeri:Ionut Nita, Sandu Vasile, Sergiu Bobaru, Georgian Popescu , Alin Manea si Tiberiu Porcoi- seniori, Roberto Motoi, Silviu Alecu, Rares Irinciuc, Bogdan Paraschiv, Cristian Nafornita, Nicu Manea, Marin Preda, Ionut Stanciu, Dragos Cocossi Danut Tanase- juniori.

Pugilistii ploiesteni vor reveni acasa duminica, urmand ca inca de a doua zi juniroii sa intre, deja, in focul disputelor pentru Cupa Romaniei, competitie care se va desfasura in sala Upetrom din Ploiesti, in perioada 2-8 februarie.

 

Conpet Stelica Box

Este un club care. Si el, a reusit performante frumoase in competitiile nationale la care a participat si asta gratie unui staff tehnic de calitate, avandu-l coordonator pe antrenorul emerit Emil Popa, ajutat de secunzii Bogdan Dobrescu, Vasile Nicorescu si Gheorghe Paraschiv.

Pentru o buna comportare si, evident, obtinerea unor performante notabile, tinand cont de eforturile financiare facute de omul de afaceri Stelian Sandu, pugilistii acestui club au beneficiat de un cantonament de 10 zile la Sarata Monteoru. In cunoscuta statiune buzoiana, niciunul dintre boxeri n-a tras chiulul, acestia suportand fara sa cracneasca antrenamentele zilnice, in numar de doua.

“Am beneficiat de conditii excelente de pregatire si sunt foarte multumit de modul in care sportivii s-au pregatit. Au fost constienti ca nu se poate obtine performanta fara un effort substantial. Acest lucru m-a bucurat foarte tare, iar acum sper ca la Cupa Romaniei, Ion Pingoci ( n.n.- medaliat cu argint si bronz la Campionatele Nationale) sa faca o figura frumoasa si sa obtina victoria finala”, ne-a declarat Emil Popa.

In cantonamentul de la Sarata Monteoru au fost prezenti urmatorii sportivi: Amancio Paraschiv, Ion Pingoci, Antonio Gheorghe, Ionut Condrici, Robert Repas, Leonard Nicolae si Catalin Gheorghe. Sportivii de la Conpet Stelica au revenit la Ploiesti si urmeaza , acum, un riguros program de antrenamente in sala proprie.

Asadar, se poate spune ca pugilistii prahoveni sunt gata pentru primul gong oficial al sezonului.

 

 

Gif Banners

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!