PRIMA REMIZA DIN 2009 CSM RAMNICU VALCEA-PETROLUL PLOIESTI 2-2

Februarie 8, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei

BozgaPetrolul nu a continuat seria victoriilor din partidele de verifcare disputate in acest an, remizand , la Dragasani, in meciul cu o alta grupare de Liga a II-a, CSM Ramnicu Valcea.

Partida a inceput bine pentru ploiesteni, la primul atac mai consistent Petrolul reusind sa deschida scorul. In minutul 3, sarbul Vladimir Jovanovic a centrat perfect pentru Budescu, reluarea acestuia fiind imparabila.

Dupa doar 5 minute, oltenii au reusit sa egaleze prin Caju, pentru ca, in minutul 39, CSM Ramnicu Valcea sa treaca in avantaj gratie golului marcat de Boroiban.

In partea ecunda Petrolul a dominat ostilitatile si a egalat la 2 in minutul 65, dintr-un penalty transformat de Odoroaba.

Dupa acest moment al partidei, Petrolul a reusit o posesie zdrobitoare, ocaziile de gol la poarta lui Perianu tinandu-se lant. Mutiu, Lazar si Muraru( jucator aflat in probe, venit de la echipa a II-a a Gloriei Bistrita) au ratat sansa unei noi victorii a Petrolului, scorul final fiind 2-2.

De remercat faptul ca, in minutul 54, Bozga a fost eliminat pentru primirea celui de-al doilea cartonas galben, dar protocolul partidei a dat posibilitatea ploiestenilor de a inlocui jucatorul eliminat. In minutul 89 si Boroiban- de la Valcea a fost eliminat, tot pentru cumul de cartonase galbene.

Antrenorul Sebi Tudor s-a aratat multumit de modul in care s-a prezentat echipa la acest joc, CSM Ramnicu Valcea fiind cel mai valoros adversar pe care Petrolul l-a intalnit in meciurile de verificare disputate in acest an.

Miercuri, Petrolul va juca o noua partida de verificare, in deplasare, cu International Curtea de Arges.

Stadion: „Municipal” Dragasani. Spectatori: circa 100.

Marcatori: Caju (8), Boroiban (39)/ Budescu (3), Odoroaba (65, penalti).

CSM Ramnicu Valcea: Perianu - Pasare, Dinu (cpt), Kutlacek, Goge - Popa, Popescu, Garla, Dobre - Caju, Stromajer. Au mai jucat: Rusandu - Visa, Ivan, Parvu, Rosca, Baltateanu, Dandea, Boroiban. Antrenor: Alin Artimon.

Petrolul Ploiesti: Panaite - Dumitru, Bozga, A. Stoica, Jovanovic - Minciuna, Stana - Budescu, Marinescu (cpt), Cotan - C. Stoica. Au mai evoluat: Odoroaba, Costache, Tudor, Muraru, Tincu, Lazar, Nastase, Baroian, Mutiu. Antrenor: Eusebiu Tudor.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!