ECHIPELE PRAHOVENE, FAVORITE IN PRIMA RUNDA A RETURULUI

Februarie 26, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Asteptarea iubitorilor fotbalului din Prahova ia sfarsit maine. De la ora 14 este programata prima etapa a returului in Liga a III-a de fotbal, formatiile prahovene care evolueaza in acest esalon fiind favorite in meciurile de maine.

 

Conpet Ploiesti- ASC Clinceni

Conpet Ploiesti a avut un parcurs bun pe teren propriu si are prima sansa in partida cu ASC Clinceni, o grupare mai slab cotata, care, in mod normal, nu poate pune probleme “transportatorilor”. Singurii care ar putea complica soarta celor trei puncte puse in joc sunt fotbalistii Conpetului, care ar putea considera meciul rezolvat inca dinante de a incepe. Tocmai de aceea, antrenorul prahovenilor, Silviu Dumitrescu, si-a luat masuri de precauttie in acest sens.

AFC Filipesti de Padure- Progresul II Bucuresti

 Este unul dintre putinele meciuri ale gruparii antrenate de Vasile Cosarek in care prahovenii au prima sansa. Partida este pusa, insa, sub semnul intrebarii pentru ca oaspetii, care au mari probleme financiare, ar putea sa nu se prezinte la acest prim meci din retur. Exista si varianta ca formatia bucuresteana sa trimita la aceasta partida o echipa de juniori. Indiferent de aceste aspecte, FC Filipesti este marea favorita a meciului, cele trei puncte puse in joc fiind esentiale pentru prahoveni, care au obiectiv clasarea in primele 8 echipe ale seriei.

ASC Berceni- Chimia Brazi

 Singura echipa prahoveana din Liga a III-a care nu poate fi cotata drept favorita in prima runda din retur este Chimia Brazi. Formatia antrenata de Stefan Preda si Vasile Stere va evolua in deoplasare, pe terenul echipei ASC Clinceni, o grupare pe care nu a reusit sa o invinga nici in turul campionatului, la Brazi. Meciul reprezinta o sansa importanta pentru tanara echipa a Chimie de a demonstra ca procesul de intinerire a lotului de jucatori- care a avut loc in aceasta iarna - a avut un impact benefic asupra calitatii jocului formatiei de langa Combinat.

Tricolorul Breaza- Petrolul Videle

Cel mai mare solist al rundei. Tricolorul s-a intarit considerabil in aceasta iarna si nu are cum sa rateze victoria in meciul inaugural al returului, mai ales ca va evolua pe teren propriu. Asteptarile specialistilor, legate de parcursul echipei din Breaza sunt unle foarte mari, presiune rezultatelor fiind singurul impediment care ar putea sta in calea promovarii Tricolorului.

Meciul dintre Tricolorul Breaza si Petrolul Videle se joaca sambata, de la ora 14.00. Toate celelate partide prezentate anterior se disputa maine, de la ora 14.00

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!