TREI PUNCTE DE AUR

Aprilie 12, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

În tentativa lor de a scăpa de zona mlăştinoasă a clasamentului, echipa AFC Filipeştii de Pădure a reuşit un rezultat important în ultima rundă disputată, izbutind să se impună, în deplasarea, pe terenul celor de la ACS Berceni. Jucătorii pregătiţi de Vasile Cosarek şi George Niculuţ au câştigat cu scorul de 1-0, graţie reuşitei semnate de juniorul Niţoi, în minutul 78, fotbalist care în runda precedentă a avut o evoluţie ştearsă, dar care de această dată şi-a luat revanşa, din postura de rezervă, aducând golul de trei puncte. Totuşi, scorul putea fi mult mai mare, asta dacă Ene, Mihai sau Ghiţă ar fi găsit soluţia potrivită pentru a perfora poarta adversarilor. Este adevărat şi faptul că, în primul mitan, gazdele au irosit o şansă uriaşă de a deschide scorul, nimerind doar bara laterală a porţi apărate de Cosmineanu. Pentru duelul cu ilfovenii de la Berceni, tehnicienii vizitatorilor au mizat pe următoarea garnitură de bază: Cosmineanu - Toporan, Ghiţă, Stanca - Picior, Mihai, Ojică, Şerbănoiu - Tudor, Chiriţă, Ene. Iar, pe parcursul jocului au mai intrat: Dumitru, Anghel, Niţoi şi Gânju.

După patru etape consecutive în care cei de la AFC Filipeşti au înregistrat numai rezultate de egalitate, iată că de această dată prahovenii au reuşit să spargă gheaţa şi să câştige toate punctele puse în joc.

Marti, AFC Filipeştii de Pădure se va deplasa pe terenul celor de la Victoria Bod, într-un joc restant din etapa a XXI-a, rundă care nu s-a disputat la timpul potrivit din cauza impracticabilităţii terenului braşovenilor. Apoi, în Vinerea Mare vor primi replica jucătorilor de la Tricolorul Breaza, echipă care actualmente se situează pe treapta secundă a clasamentului şi care, în acest sezon, are ca obiectiv promovarea în eşalonul secund al fotbalului autohton.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!