PETROLUL A CASTIGAT CU CSM RAMNICU VALCEA

Ianuarie 30, 2008 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei

Petrolul Ploiesti a castigat si cel de-al doilea meci amical pe care l-a diaputat in acest an. Astazi, la Ramnicu Valcea, Petrolul s-a impus in fata echipei de liga a doua din localitate cu 3-2, dupa ce la pauza ploiestenii conduceau cu 3-0. Golurile echipei pregatite de Sebi Tudor au fost marcate de Mutiu, de doua ori, si Marinescu (foto1).

In prima repriza au evoluat pentru Petrolul: Vasic- odoroaba, Stoica, Bozga, Ghita- Budescu, Rus, Stana, Cotan- Marinescu, Mutiu. Au mai jucat: Panaite, Dumitru, Stepanov, Costache, Tarlea, Minciuna, Ricardo, Lazar, Gherghe, Bara, Sagna, Mendy.

  jogoscasinoonline.eu

  Bonus Fara Depunere

De remarcat ca, in minutul 75, presedintele gazdelor a coborat din tribuna oficiala si, nici mai mult nici mai putin, i-a cerut unuia dintre asistenti sa paraseasca terenul (foto 2), acesta fiind inlocuit de un alt cavaler al fluierului din Rm Valcea. Ploiestenii vor disputa sambata un nou meci de verificare impotriva celor de la Unirea Slobozia.

Comments

3 Comments on "PETROLUL A CASTIGAT CU CSM RAMNICU VALCEA"

  1. assur on Joi, 31st Ian 2008 11:07 am 

    Bravo,petrolul! Ati reusit sa invingeti din nou ramnicu valcea care este locul al treilea in seria ei si la noi in serie va chinuiti cu intergaz,modelu si altele. Ce-i drept,in amicale sunteti tari:))). oricum eu astept ca petrolul sa joace la ploiesti pentru ca indiferent de evolutia echipei si liga in care joaca petrolul trebuie sa fie la ploiesti. iar astra sa se duca sa joace acasa la ea in 9 mai,sa promoveze in ce liga vrea ea,ii urez succes,dar sa lase petrolul sa joace pe ilie oana.

  2. greuceanu on Joi, 31st Ian 2008 12:48 pm 

    ca de obicei, petrolul este “fruncea” in meciuri fara miza! Oricum, eu mai sper in adevar si vreau sa pot sa mai puterea sa-i mai vad jucand la ploiesti, pe “Ilie Oana”! Iar apropo de ce scrie cel de mai sus, javrele lui niculae si manea sa plece langa cimitirul din 9 mai si sa-i ia akl si pe ratatii si drogatii pentru care este atata scandal intre echipe!

  3. fcp on Sâm, 7th Feb 2009 5:22 pm 

    Forta Petrolul

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!