INCERTITUDINE TOTALA LA CONPET PLOIESTI

Ianuarie 9, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Schimbarile sunt la ordinea zilei la societatea care sponsorizeaza echipa de fotbal Conpet Ploiesti. In primul rand, in aceste zile se va schimba directorul general al societatii, astfel incat sunt sanse sa apara unele modificarii si la nivelul conducerii echipei de fotbal.

Ba, mai mult, exista si posibilitatea ca tehnicianul Silviu Dumitrescu sa nu mai ramana la carma formatiei cu care a incheiat prima parte a campionatului pe locul al IV-lea, cu o zestre de 29 de puncte. Si la nivelul jucatorilor sunt unele incertitudini, in sensul ca jucatori precum Daniel Chirita, Razvan Anania sau Vladimir Livshits ar putea parasi, in aceasta iarna, gruparea transportatorilor de titei prin conducte.

La atatea necunoscute un lucru este sigur: joi 15 ianuarie, cu incepere de la ora 10.00, va avea loc reunirea lotului de jucatori. Cu siguranta, cu acest prilej se vor risipi toate celelalte necunoscute.

Dupa reunirea echipei, fotbalistii isi vor continua antrenamentele la baza proprie, iar la sfarsitul acestei luni vor intra in cantonament, acesta urmand sa se desfasoare la stadionul de la Strejnic.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!