INAINTE DE RETUR

Februarie 24, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Pentru ca la sfarsitul acestei saptamani va incepe returul Ligii a III-a de fotbal, in cele ce urmeaza va prezentam raspunsurile oferitre de antrenorii echipelor prahovene care evoluaeza in acest esalon, la cele trei intrebari pe care le-am adresat:

1.     Perioada de pregatire din intersezon a avut mai multe plusuri sau minusuri?

2.     Care este obiectivul echipei pentru partea secunda a campionatului?

3.     Care sunt posturile deficitare din echipa la acest moment?

Florin Stancioiu (Tricolorul Breaza)

1.     Avem mai multe plusuri dupa aceasta perioada de pregatire. Un lucru bun este, din punctul meu de vedere, faptul ca am disputat 10 meciuri de verificare si am putut sa ma edific asupra potentialului jucatorilor nou veniti. Pot sa spun ca s-au incadrat foarte repede in regimul de pregatire al echipei.

2.     Avem un obiectiv cat se poate de clar, trasat de conducerea administrativa: promovarea. Si vom face toate eforturile necesare pentru indeplinirea acestuia, daca este posibil chiar de pe primul loc.

3.     Nu avem posturi deficitare. Am la dsipozitie un lot de 24 de jucatori. Exista o concurenta teribila pe posturi si implicit pentru titularizare.

 

Vasile Cosarek (AFC Filipesti de Padure)

1.     Chiar daca nu am beneficiat de un cantonament centralizat, consider ca am efectuat o pregatire corespunzatoare. Acest fapt a fost posibil pentru ca jucatorii si-au primit drepturile salariale. Apoi, la antrenamente au venit jucatori in probe, din care am si oprit 7. E foarte bine ca vin jucatorii care vor sa evolueze la noi.

2.     Impreuna cu primarul Morarescu( n.n.-presedinte de onoare al echipei) am stabilit ca obiectiv pentru retur clasarea in primele 8 echipe ale seriei. Cred ca putem sa realizam acest obiectiv, daca vom fi uniti si concentrati in timpul partidelor.

3.     Ne-ar mai trebui un portar si un atacant de valoare. Pentru postul de portar este vizat un tanar de 23 de ani, care va reveni la echipa noastra. Se numeste Ciprian Cosmineanu si a evoluat la Unirea Campina.

 

Silviu Dumitrescu (Conpet Ploiesti)

1.     Avand in vedere faptul ca am avut un cantonament reusit, consider ca am facut o pregatire utila, care isi va arata roadele in evolutia echipei in retur.

2.     Nu avem un obiectiv de clasament bine stabilit. Ar fi onoranta, totusi, clasarea in primele 5 echipe ale seriei. Obiectivul adevarat este acela de a creste copii pentru performanta in acest sport si aici suntem in grafic.

3.     Este o problema pe care nu vreau sa o discut. Nu va ascund faptul ca am la dispozitie un lot omogen si nu am posturi descoperite.

 

Stefan Preda (Chimia Brazi)

1.     Sunt foarte multumit de perioada de pregatire din intersezon. Cel mai important lucru este acela ca nu s-a accidentat niciun jucator, ceea ce pentru mine conteaza foarte mult. Apoi, i-am vazut pe toti ca s-au implicat efectiv in pregatire, ceea ce imi da sperante pentru retur.

2.     Sunt mai multe obiective. In primul rand trebuie sa evitam retrogradarea. Un alt obiectiv a fost intinerirea echipei si deja l-a realizat. Media de varsta a jucatorilor din lot, in acest moment este de 22,7 ani. Si ar mai fi ceva. Eu mi-as dori ca jucatorii mei sa priceapa ce inseamna sportul acesta cu adevarat, nu doar sa alerge la intamplare.

3.     Posuri deficitare nu pot spune ca sunt. Este adevarat, insa, ca avem doua posturi unde avem nevoie de dubluri, pentru a crea concurenta. Este vorba despre posturile de fundas central si de mijlocas central.

 

Dragos Mihalache (Petrolistul Kaproni Boldesti)

1.     A fost o perioada obisnuita, in care baietii s-au pregatit foarte bine pentru retur. Am jucat mai putine meciuri amicale din cauza ca, la munte, nu am gasit terenuri pentru cele doua partide pe care le aveam programate.Este, insa, un motiv de ingrijorare, pentru ca avem doua saptamani in plus la dispozitie fata de celelalte echipe pentru a mai juca alte meciuri de verificare.

2.     Obiectivul stabilit de la inceputul campionatului este evitarea    retrogradarii, iar din acest punct de vedere nu cred ca mai avem probleme. Nu ascund, insa, ca ne-am dori sa promovam si, daca vom avea aceasta sansa, nu ne vom da la o parte.

3.     Nu avem posturi deficitare in echipa, dupa transferurile realizate in aceasta iarna. Poata ca in zona fundasilor centrali avem o mica problema, dar e cauzata de problemele medicale ale lui Lungu si Ionescu. Cand vor fi apti de joc, eu zic ca vom sta foarte bine din punct de vedere al lotului.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!