TEAPA PRAHOVENILOR

Ianuarie 23, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF, Stirea zilei

Bogdan StroeInca de la inceputul actualului sezon competitional, la echipa de fotbal judeteana din Ilfov, CS Corbeanca, s-a format o adevarata colonie prahoveana de jucatori, acestia considerând gruparea din judetul vecin ca fiind un fel de … El Dorado al fotbalului mic.

Insa, astazi, oficialii echipei au anuntat ca primaria nu mai poate sustine echipa si astfel aceasta isi va inceta activitatea!

Numai putin de cinci fotbalisti originari din judetul Prahova au aparat, in prima parte a campionatului, culorile clubului CS Corbeanca - Ion Burchi, Marian Conac, Marian Nica, Cosmin Elisei, Bogdan Stroe (acesta din urma a fost si antrenorul echipei) -, plus maseurul Ion Negreanu. Alaturi de acestia, in aceasta perioada de iarna alti doi jucatori care au activat la mai multe echipe prahovene de prin judet - Dan Suditu (ex-Chimia Brazi) si Adrian Bitica (ultima formatie din Prahova la care a activat a fost Conpet Ploiesti) - s-au aflat la antrenamentele gruparii din Ilfov si urmau sa faca parte din lotul echipei pentru partea secunda a campionatului. Si in structura de conducere a formatiei s-a aflat un fost colaborator al formatiilor prahovene: managerul Adrian Teodorescu.

Obiectivul impus de catre diriguitorii formatiei din Ilfov a fost promovarea in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii, dar dupa prima parte a campionatului CS Corbeanca s-a aflat pe locul al IV-lea, cu sanse mari sa-si atinga scopul. Miercuri, CS Corbeanca a disputat un meci de verificare in compania formatiei Tricolorul Breaza, când trupa pregatita de Florin Stancioiu s-a impus cu scorul de 3-1, iar saptamâna viitoare ar fi trebuit sa intâlneaca alte doua formatii prahovene: Petrolistul Kaproni Boldesti si FC Ploiesti.

Asadar, criza financiara mondiala a mai facut o victima din lumea fotbalului.

Gif Banners

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!