MERG PE MANA LUI MARIAN SAVU

Ianuarie 26, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a

Marian Savu, fost jucator la FC National si Petrolul Ploiesti, este acum procurator de jucatori si a propus, in aceasta iarna, mai multi fotbalisti pe care el ii impresariaza pentru a fi transferati la Petrolul.

Dintre toti cei propusi, antrenorul Sebi Tudor a ales sa-l vada la pregatire pe Vladimir Jovanovic, un fundas stanga de 22 de ani.

Decizia lui Tudor are la baza faptul ca postul pe care evolueaza sarbul este considerat, in acest moment, unul deficitar la echipa ploiesteana.

“Noi i-am facut invitatia de a veni in Romnia inca de saptamana trecuta, dar viza nu poate fi obtinuta batand din palme. Zilele acestea va aparea la echipa si Sebi Tudor va fi cel care va decide daca merita sau nu sa faca parte din lot pentru retur”, ne-a declarat directorul general de la Petrolul, Edi Alexandru.

Jovanovic ar putea fi urmat, la Petrolul, si de alti jucatori straini, tot pe filiera Marian Savu, dar nici jucatorii romani nu vor fi neglijati, in aceasta saptamana fiind asteptati la pregatirile echipei un atacant si un mijlocas stanga.

Gif Banners

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!