S-A LASAT DE FOTBAL!

Ianuarie 26, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stirea zilei 3

De la inceputul acestei saptamani, echipa Petrolistul Kaproni Boldesti a ramas fara un jucator de baza, fundasul central Ionel Virgil Ivan (24 de ani, in foto). Jucatorul in cauza nu s-a transferat la alta grupare, el anuntand staff-ul tehnic al nou promovatei in Liga a III-a ca… se lasa de fotbal. Fost junior la FC Petrolul Ploiesti, Ivan nu a evoluat in partida amicala de sambata cu Tricolorul Breaza, invocand o accidentare!

Despre aceste aspect, finantatorul si presedintele lui Kaproni, George Negoitescu a declarat: “El este o fire mai dificila si nu l-am intrebat motivele pentru care a renuntat la activitatea fotbalistica. In aceste conditii, dorim sa mai aducem un fundas central, dar pe acest post poate evolua si mijlocasul defensiv Vasile Micu”.

In alta ordine de idei, ieri, la antrenamentele conduse de catre Dragos Mihalache, era asteptat si atancatul Ovidiu Paraschiv, dar fotbalistul care in trecut a evoluat pentru Petrolistul, fiind un produs al clubului Petrolul, nu a dat niciun semn ca ar vrea sa revina la echipa din Boldesti.

In aceasta saptamana, Petrolistul Kaproni Boldesti va intalni miercuri, pe teren propriu, pe Avantul Maneciu, iar vineri va juca cu FC Ploiesti.

 

Gif Banners

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!