SE ANUNTA ZILE DE FOC PENTRU JUCATORII CONPETULUI

Ianuarie 26, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stirea zilei 5

Incepand de astazi si pana la finele saptamanii viitoare, fotbalistii de la Conpet Ploiesti vor intra intr-un cantonament centralizat la baza proprie de la Strejnic. In toata aceasta perioada componentii echipei pregatite, in continuare, de catre Silviu Dumitrescu vor fi supusi la cate doua si chiar trei antremente zilnice, la intensitate maxima.

In perioada cantonamentului, formatia transportatorilor de titei prin conducte vor disputa si trei partide cu caracter amical, unul cu AFC Filipestii de Padure (31 ianuarie, la Targsorul Nou) si doua cu Petrolistutul Kaproni Boldesti, pe 3 si 5 februarie.

Lotul convocat pentru aceasta actiune este urmatorul: Livschits, Bica, Dinu (portari), Dan, Cretu, Chirita, Anania, Francu, Lungu, Petre (fundasi), Cioc, baciu, Enescu, Gheba, Al. Stefan, Stancescu, Oprea, Iacob (mijlocasi), Barbuceanu, Ivan, Georgescu (atacanti). Acestora li se vor mai adauga seniorul Bogdan Ilioiu, fotbalist care provine de la defuncta CF Sacele, si juniorul Danut Lica, un jucator de numai 15 ani, care provine din pepiniera proprie si este in vizorul reprezentativei nationale de juniori.

Imediat dupa terminarea cantonamentului centralizat, jucatorii “alb-albastrii” de la Conpet vor fi supusi altor teste de verificare, urmand sa intalneasca, in meciuri tur-retur, pe Chimia Brazi (10 si 12 februarie), Tricolorul Breaza (18 si 21 februarie), dar vor intalni intr-un joc si formatia din cadrul Ligii A Prahova - Petrolul Teleajen Ploiesti - pe 14 februarie.

Asadar, urmeaza o perioada dificila pentru fotbalistii ce evolueaza pentru jucatorii pregatiti de Silviu Dumitrescu.

 

Livschits a ramas  acasa, se cauta un fundas central

Desi, la inceputul anului, goal-keep-rul conpetist Vladimir Livshits s-a aflat in probe la prim divizionara Gaz Metan Medias, dupa numai o saptamana portarul prahovean a revenit la gruparea ploiesteana. Motivul intoarcerii sale este revenirea intre buturile “mediesene” a portarului Feny, jucator provenind de la Caraimanul EuroAfrica Busteni, care are contract in derulare pe o perioada de doi ani si jumatate. Mai mult, staff-ul tehnic al ardelenilor l-au cooptat in lot si pe Cosmin Vatca, portar venit de la Steaua Bucuresti, astfel ca sansele lui Livshits de a ramane la Medias erau minime.

Altfel, a fost cedat colegei de esalon si serie, Chimia Brazi, jucatorul Octavian Gheorghe. “L-am cedat definitiv si fara pretentii materiale, in baza bunelor relatii pe care le avem cu acest club”, ne-a declarat presedintele sectiei de fotbal Valeriu Dobre. Acelasi interlocutor a mai spus ca si-ar mai dori la echipa un fundas central.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!