REZULTAT DECIS IN PRIMA REPRIZA

Februarie 5, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Cea mai buna echipa prahoveana de la nivelul Ligii a III-a, din prima parte a campionatului, Tricolorul Breaza, a disputat la mijlocul acestei saptamani un nou joc de verificare. Elevii antrenorilor Florin Stancioiu si Costin Plavache au invins cu scorul de 3-1 (la pauza: 3-1) pe colega de esalon si serie, CF Predeal. In partida disputata pe arena din Cornu, in tabara prahovenilor a aparut si fundasul central Rares Foriko, acesta evoluand in tur pentru echipa de Liga  a II-a – Forex Brasov, formatie care in toamna s-a retras din campionat. Mai mult, jucatorul in varsta de 27 de ani a inscris si un gol, fiind, alaturi de Vasilescu si Turiac, marcatorii prahovenilor in disputa cu CF Predeal. Sunt multumit de jocul echipei, mai ales din prima repriza cand am reusit sa inscriem toate golurile“, a spus la finele intalnirii tehnicianul Florin Stancioiu.

In meciul de verificare cu formatia originara din Brasov, Stancioiu a putut alinia doua echipe, semn ca lotul Tricolorului este unul valoros, dar si numeric. Astfel, in prima repriza au evoluat: Sava – Samson, Foriko, Petcu, Topala – Gheorghita, Turiac, G. Ghita, Liuba – Visan, Vasilescu. Iar, dupa pauza au mai intrat: Anghelache – O. Tudor, N. Ghita, Baesu, Vasile – Marinescu, Bumbar, And. Stoica, Ciorchina – Negotei, Dascalu. Nu au evoluat, din cauza racelii, patru dintre componentii lotului: Barsanel, Sandru, Filip si Olteanu.

Urmatorul joc de verificare pentru trupa lui Stancioiu va fi sambata, in deplasare, cu FC Targoviste, iar dupa acest joc staff-ul tehnic al “tricolorului” va da un verdict in ceea ce-l priveste pe fundasul central Rares Foriko, jucator care a fost dorit, la un moment dat, si de Petrolul Ploiesti.

Testul cu FC Tagoviste va arata, clar, actualul potential al echipei“, a mai spus Stancioiu.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!