COMUNICAT PETROLUL PLOIESTI: IN ATENTIA SUPORTERILOR NOSTRI

Februarie 18, 2010 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

Stim ca stadionul „Ilie Oana” reprezintă un subiect extrem de fierbinte in aceasta perioada. Stim ca va doriti ca echipa noastra sa aiba cat mai repede posibil o arena care sa reprezinte cu adevarat istoria si palmaresul acestui club de traditie din fotbalul romanesc. Mai ştim şi că lucrurile nu evoluează, poate, atât de repede şi de uşor precum am vrea cu toţii si ca, in ideea relatiei transparente care a existat intotdeauna, aveti nevoie de lamuriri.

Tocmai de aceea, luni după-amiază, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Petrolul Ploieşti, Alexandru Crângu, managerul general al clubului, Valeriu Răchită, împreună cu domnul primar Andrei Volosevici vor avea o intalnire cu reprezentantii suporterilor, pentru a clarifica problemele legate de stadionul „Ilie Oană”. După această intrevedere, cei doi oficiali ai clubului vor avea o alta intalnire, cu un grup mult mai numeros de suporteri, intr-o locatie ce va fi aleasa de acestia din urma. Asta dupa ce tot luni, dar de dimineata, Valeriu Răchită şi domnul primar Andrei Volosevici se vor deplasa la Bucureşti pentru a discuta cu reprezentanţii la vârf ai Federaţiei Române de Fotbal, inclusiv cu preşedintele Mircea Sandu, cu secretarul general Adalbert Kassai şi cu şeful Direcţiei de Licenţiere, Viorel Duru.

Speram, asadar, sa fiti convinsi ca soarta stadionului „Ilie Oana” reprezinta o prioritate pentru noi si sa aveti incredere ca, asa cum am promis mereu, vom incerca sa facem tot posibilul pentru ca lucrurile sa evolueze in directia dorita.

FC Petrolul Ploiesti

Comments

2 Comments on "COMUNICAT PETROLUL PLOIESTI: IN ATENTIA SUPORTERILOR NOSTRI"

  1. slabu malu-rosu on Vin, 19th Feb 2010 10:41 am 

    apa de ploaie………..

  2. Name (requierd) on Dum, 21st Feb 2010 11:39 pm 

    va da intlanire la ” 3 Tzatze ” si va face cinste cu un pahar de lapte :) )

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!