VICTORIE SI IN ULTIMA PARTIDA DIN ANTALYA: PETROLUL PLOIESTI-FK ATYRAU 1-0 (1-0)

Februarie 16, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

lot_petrolul_pregatire Probabil că nici cei mai optimişti suporteri ai Petrolului nu se aşteptau la un parcurs atât de bun al echipei favorite în cadrul turneului din Antalya. Petrolul a arătat ca o echipă capabilă să se bată, de la egal la egal, cu adversare din diferite campionate şi a avut un bilanţ al rezultatelor foarte bun.

În ultima partidă de verificare disputată în Turcia, ploieştenii au câştigat cu 1-0 meciul jucat împotriva cazacilor de la FK Atyrau, grupare care evoluează în prima ligă din Kazahstan şi care a câştigat în sezonul trecut Cupa acestei ţări.

Meciul a început în nota de dominare a jucătorilor de la Petrolul, care au vrut să încheie cu un succes acest stagiu de pregătire, în ciuda oboselii acumulate în zilele petrcute în Antalya.

Constantin Stoica a marcat singurul gol al meciului, în minutul 34, după o fază creată de celălat junior din atacul Petrolului- Florin Pop.

Cazacii au avut o răbufnire de orgoliu şi au încercat, preţ de câteva minute, să ameninţe poarta apărată de Şerban, dar, spre deosebire de celelalte meciuri de până acum, apărarea ploieşteană nu a mai greşit decisiv.

De remarcat faptul că Victoraş Cataramă a marcat şi în acest meci (al treilea consecutiv), dar golul său a fost anulat eronat pentru un ofsaid inexistent.

 ”Sunt bucuros că am câştigat şi acest meci, aşa cum, de altfel, m-a mulţumit ceea ce am realizat în acest turneu, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi al pregătirii în vederea returului. Important este că avem mult mai multe soluţii în lot decât în turul campionatului, atât în alcătuirea primului 11 cât şi pe banca de rezerve. Sper ca, până la vară, să reuşim să construim o echipă puternică, aşa cum îşi doresc toţi suporterii noştri“- a declarat managerul Petrolului ,Vivi Răchită, pentru site-ul oficial al clubului.

În meciul cu FK Atyrau au evoluat pentru Petrolul următorii jucători:

(Prima repriză) Şerban – Chiriţă, Neagu, Şomodean, P. Stoica – Benga, Neagoie – C. Stoica, Brânză, Budescu – Pop  

(Repriza a doua) Şerban (58 A. Vlad) – Chiriţă (65 Plamadă), Bozga, Neagu, Cosic – Benga (86 Steriu), Neagoie (61 Crăciun) – Cataramă, Cr. Vlad, Opriţa (87 Dimbi) – Radchenko.

 

Tobol a “stricat” bilanţul

Cinci partide de verificare a disputat Petrolul în cadrul turneului pe care l-a desfăşurat în Antalya. În toate aceste meciuri ploieştenii au înfruntat adversari din eşaloanele de elită ale României, Croaţiei, Katahstanului şi Danemarcei, Petrolul fiind singura echipă românescă din Liga a II-a care a disputat, în Turcia, amicale doar cu echipe mai bine cotate.

În ciuda acestui aspect, fotbaliştii antrenaţi de Răchită au câştigat patru meciuri şi au remizat o singură dată, 1-1, cu Tobol Kostanay, la capătul unei partide în care arbitrii au anulat două goluri echipe petroliste.

9 goluri a marcat Petrolul în meciurile din Turcia şi a primt doar 4, în niciunul dintre meciurile jucate echipa luând mai mult de un gol pe meci.

Petrolul a marcat în fiecare meci pe care l-a jucat, şi a avut o singură partidă în care nu a primit gol, cea cu FK Atyrau.

Victoraş Cataramă şi Constantin Stoica au marcat câte două goluri, ei fiind golgheterii echipei în acest turneu.

În fine, un alt aspect interesant îl reprezintă faptul că mai mult de jumătate    (5) dintre golurile marcate  de echipa ploieşteană au fost reuşite de fotbalişti care au fost cooptaţi în lot în această pauză de iarnă (Cataramă, Opriţa, Radchenko şi Pop).

Comments

One Comment on "VICTORIE SI IN ULTIMA PARTIDA DIN ANTALYA: PETROLUL PLOIESTI-FK ATYRAU 1-0 (1-0)"

  1. mihai on Mar, 16th Feb 2010 4:05 pm 

    Bravo Petrolul! E timpul ca echipele mai mici sa inceapa sa le desfiinteze pe cele mari care nu mai sunt in stare de nimic.Care au inceput sa se afiseze doar cu numele.fara nici un fel de rezultate.Multa bafta!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!