BREAZA PIERDE LA TARGOVISTE

Februarie 8, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stirea zilei 2

Tricolorul Breaza - FC TargovisteDaca principala contracandidata, la promovarea directa in liga II, Victoria Branesti se antreneaza in Antalya, Tricolorul Breaza continua seria meciurilor amicale din tara, sambata, echipa antrenata de Florin Stancioiu dand replica celor de la FCM Targoviste, pe stadionul “Alpan” din Sotanga.

Gazdele, formatie de liga a II-a s-au impus cu  scorul de 3-2, la capatul unui meci disputat, in care  prahovenii au condus la pauza, cu 1-0, urmare a golului marcat de Liuba - faza la care si Barboiu a avut partea sa de vina, deviind mingea in proprie poarta (min. 40),  apoi Tricolorul a avut chiar 2-0, dupa golul marcat de noul venit, Dascalu (min. 56). Dupa efectuarea schimbarilor, in ambele echipe, gazdele au revenit si au reusit sa intoarca rezultatul,  3-2, prin reusitele lui Emekuvwe(’65), Negoescu(’77) si Ndigwe(’88)!

Targovistenii au utilizat o formula de echipa formata din juniori si jucatori aflati in probe de joc la gruparea de sub Turn, precum brazilianul Umberto Benedicto, Couto Junior si japonezul Ikematsu Hideaki, refuzat de FC Ploiesti, acum o saptamana, in timp ce, chiar inainte de acest meci, in tabara prahovenilor s-a facut o noua runda de disponibilizari!

Astfel, Nicolae Ghita, Ionut Filip si Octavian Tudor nu intra in calculele Tricolorului pentru retur si vor fi nevoiti sa-si gaseasca alte formatii, mai ales ca la Breaza este asteptat si Dumitru Apostol, fost la Forex si la Stiinta Bacau. 

 

Au evoluat echipele:
FC Targoviste: Barboiu - Deacu, M.Petre, Reginaldo, Tronaru - Petculescu, Letu, Cherchez, De Couto - M. Tanase, Emekuwe. Au mai jucat: Nicolae, M. Matei, Cretu, Negoescu, Ndigwe ,Hideaki. Antrenor: Ion Constantin.
Tricolorul Breaza: Sava - Samson, Forika, Petcu, Olteanu, Bumbar - Turiac, G. Ghita, Liuba - Visan, Vasilescu. Au mai jucat: Au mai jucat: M. Anghelache - Marinescu, Sandru, Ciorchina, Dascalu, Baesu, And. Stoica, Vasile, Negotei, Gheorghita. Antrenor: Florin Stancioiu.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!