PICIOR SALVATOR

Februarie 8, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Intr-un amical disputat in prima zi a week-end-ului trecut, echipa AFC Filipestii de Padure a invins, intr-un meci amical, cu scorul de 1-0 (la pauza: 0-0), gruparea ce activeaza pe prima scena a fotbalului judetean - Unirea Campina. Singurul gol al intalnirii a fost marcat de juniorul imprumutat de la Tricolorul Breaza, Picior, tanarul fotbalist marcand cu un sut in forta, din afara careului mare, dupa o minge respinsa de defensiva celor de la Unirea (minutul 62).

Acest meci a fost primul in care tehnicienii Vasile Cosarek si George Niculut au putut folosi doua echipe, cate una pentru fiecare repriza. Au inceput cu Rachita - Toader, Petre, Toporan, Stoica - Ganju, Pescaru - M. Ene, M. Mihai, I. Dumitru - Chirita, pentru ca dupa pauza sa fie folositi G. Istudor pentru postul de portar si jucatorii de camp Picior, Cazan, Stanca, Serbanoiu - Ojica, Caldaroiu - M. Tudor, Nitoi, Al. Istudor - Al. Stan.

In alta ordine de idei, din lotul echipei AFC Filipestii de Padure au lipsit   mijlocasul Budileanu si atacantul Elisei. Daca primul este in continuare accidentat, cel de-al doilea fotbalist mentionat a mers la Corbeanca pentru a-si lamuri situatia contractuala cu gruparea originara din Ilfov.

Altfel, saptamana aceasta, AFC Filipestii de Padure are programate alte doua meciuri amicale, tot pe arena „Minerul”. Primul va fi joi si vor intalni pe Viscofil Bucuresti, iar cel de-al doilea sambata, in compania divizionarei secunde FCM Targoviste. 

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!