FRF PROPUNE PROIECTUL FOTBAL DE BAZA

Aprilie 8, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal AJF

Federatia Romana de Fotbal organizeaza in perioada aprilie - iunie 2009 o serie de competitii ce au ca scop atragerea catre fotbal a cat mai multor jucatori, de toate varstele.

In parteneriat cu Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, postul de televiziune GSP TV si Clubul Sportiv Smart Sport, se vor organiza doua competitii distincte, dupa cum urmeaza:

 

  1. CUPA SENIORILOR LA FOTBAL PE TEREN REDUS, turneu rezervat jucatorilor cu varsta minima de 18 ani, apti de joc din punct de vedere al sanatatii, nelegitimati la cluburi sportive afiliate la FRF/AJF-uri, pentru care o persoana juridica garanteaza in scris ca respecta regulamentele puse la dispozitie de organizatori;
  2. CUPA SCOLILOR LA FOTBAL MIXT, turneu rezervat elevilor nascuti in anul 1997 sau mai mici si elevelor din clasele 5-8, apti de joc din punct de vedere al sanatatii, pentru care conducerea scolii la care invata garanteaza in scris ca respecta regulamentele puse la dispozitie de organizatori.

In 14 orase din tara se vor organiza faze locale ale celor doua Cupe, urmand ca in perioada 19-21 iunie sa aiba loc turneele finale.

Pentru a participa la fazele locale ale CUPEI SENIORILOR LA FOTBAL PE TEREN REDUS, echipele se pot inscrie la organizatorii locali desemnati de catre Federatia Romana de Fotbal (AJF-uri sau cluburi sportive afiliate la FRF).

Acestea vor completa Angajamentul de Participare anexat si vor achita taxa de participare in valoare de 400 lei.

Premiile constau in cupe si diplome de participare pentru locurile 1-4 si in gratuitate la transport, cazare si masa pentru deplasarea si participarea la Turneul Final a lotului de 15 persoane care formeaza echipele castigatoare ale fazelor locale din fiecare oras.

 

Pentru a participa la fazele locale ale CUPEI SCOLILOR LA FOTBAL MIXT, echipele se pot inscrie la AJF-uri sau cluburi de fotbal afiliate la FRF, desemnati ca organizatori locali de catre Federatia Romana de Fotbal sa organizeze si CUPA SENIORILOR LA FOTBAL PE TEREN REDUS, existand posibilitatea ca intr-un oras sa se desfasoare competitii aferente a 3 judete.

Acestea vor completa Angajamentul de Participare anexat si vor asigura, prin intermediul a cel putin un profesor-insotitor, deplasarea elevilor la locul de desfasurare al competitiilor; nu exista taxe de participare.

Premiile constau in cupe si diplome de participare pentru locurile 1-4 si in gratuitate la transport, cazare si masa pentru deplasarea si participarea la Turneul Final a lotului de 15 persoane care formeaza echipele castigatoare ale fazelor locale din fiecare oras; aceste loturi vor fi alcatuite din cate 6 elevi (2 elevi din fiecare judet care participa la faza locala respectiva), 6 eleve (idem cu baietii) si 3 profesori-insotitori (cate unul din fiecare judet care participa la faza locala respectiva, reprezentanti ai scolii care s-a clasat pe primul loc in judetul sau).

 

Documentul integral pus la dispozitie de Federatia Romana de Fotbal poate fi descarcat de AICI

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!