SA ESCALADAM COLOANA INFINITULUI!

Aprilie 10, 2009 by redactie  
Filed under Baschet Divizia A

CSU AsesoftIntr-o zi istorica pentru baschetul romanesc si pentru CSU Asesoft, Virgil Carutasu si coechipierii sai au ajuns in Targu Jiu. In acest week-end, “alb-albastrii” se lupta pentru cucerirea celei de-a sasea cupe consecutive, iar primirea in orasul lui Brancusi a fost foarte frumoasa. La conferinta de presa, presedintele Victor Ponta si doamna Carmen Tocala, presedinta Federatiei Romane de Baschet au avut numai cuvinte de lauda la adresa echipei din Ploiesti, asa cum antrenor Vladimir Arnautovic a declarat ca performantele Energiei Rovinari, o nou-promovata, pot fi catalogate drept uimitoare!

Acest Final Four al cupei inseamna mai mult decat patru meciuri de baschet. In Targu Jiu s-au inaugurat terenuri de mini-baschet in gradinite, s-au impartit cadouri copiilor, s-au organizat sedinte de fotografii si autografe etc. Cea mai importanta actiune a fost finalizarea si deschiderea primului teren de baschet din oras, aliniat standardelor europene din toate punctele de vedere. El se gaseste in baza sportive din interiorul stadionului, iar accesul iubitorilor de baschet este gratuit si nelimitat.

Victor Ponta a declarat ca isi doreste foarte mult sa treaca de Asesoft in semifinale dar ca deja este mandru de ce au reusit jucatorii sai. Elevii lui Theo Evans au fost premiati chiar de catre prefect si primar pentru calificarea obtinuta, iar apoi au ciocnit o cupa de sampanie.

Presedintele Energiei Rovinari si-a adus aminte cu placere de finala Fiba Cup jucata de Asesoft, partida la care a asistat, si a recunoscut ca acela a fost momentul in care a simtit ca merita sa investesti in baschet.

Sosit la conferinta chiar inainte de antrenamentul oficial, Vladimir Arnautovic a felicitat organizatorii, federatia dar a declarat ca el nu se multumeste doar cu o participare in Final Four. “Voi fi fericit cand voi bea sampanie din Cupa Romaniei“, a incheiat tehnicianul sarb.

Sursa: csuasesoft.ro

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!