DUATLON-SPERANTE MARI PENTRU SPORTIVII CS CONPET-PETROLUL PLOIESTI

Aprilie 10, 2009 by redactie  
Filed under Atletism

Astazi, in zona Complexului Sportiv “Nicolae Navasart” din Snagov, se va desfasura o noua editie a Campionatului national de duatlon, sport care combina atletismul cu ciclismul, derivat din triatlon (alergare, mers pe bicicleta si inot).

Competitia se adreseaza tuturor sportivilor legitimati la Federatia Romana de Ciclism si Triatlon, baieti si fete, dar va avea o proba si rezervata persoanelor nelegitimate. Printre concurenti se vor afla trei fete si un baiat de la CS Conpet-Petrolul Ploiesti, acestia fiind Cristian Delei Ciutea (20 ani), Celia Roca (20 ani), Lidia Roca (16 ani) - toti trei bacauani - si Diana Ionescu (14 ani) din Ploiesti, sora lui Traian Ionescu, fost component al lotului national de juniori.
Se va concura in felul urmator:
L Juniori II: 2,5 km alergare - 10 km ciclism - 2,5 km alergare
L Juniori I: 5 km alergare - 20 km ciclism - 2,5 km alergare
L Seniori: 10 km alergare - 40 km ciclism - 5 km alergare
Antrenorii clubului ploiestean - Bogdan Bughelea, Cornel Popa si Constantin Ciocan - asteapta cel putin o medalie de la sportivii lor. Aceasta este a doua competitie pentru gruparea prahoveana din sezonul actual, care a inceput cu o mica intarziere cauzata de alegerea conducerii Federatiei Romane.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!