DORIN PETRE SCHIMBAT DIN FUNCTIA DE ANTRENOR AL HC ACTIV

Aprilie 10, 2009 by redactie  
Filed under Handbal

Cu patru etape inainte de finalul Diviziei A la handbal feminin, presedintele clubului Activ Ploiesti, Cristian Iancu, a decis sa se desparta de antrenorul Dorin Petre, cel care preluase echipa de senioare dupa plecarea lui Dinu Cojocaru, fiind promovat de la grupa de junioare.

In privinta deciziei, Cristian Iancu ne-a declarat: “A fost o discutie verbala, deocamdata, pentru ca am vazut ca nu suntem pe aceeasi linie de idei. Dragoste cu sila nu se poate, asa ca era timpul sa ne despartim. Poate ca trebuia sa iau decizia aceasta mai demult, dar, acum, nu se mai putea continua in felul acela“.
In replica, antrenorul Dorin Petre ne-a marturisit: “Au fost anumite discutii, s-au luat cateodata decizii fara ca eu sa stiu. Eu am vrut performanta, dar nu condus de altcineva. Iar in cazul acesta, cine conduce are si dreptul sa-si faca echipa asa cum doreste. Acum vreau sa ma linistesc un timp, dupa care ma voi gandi la ce voi face in continuare“.
Pana la finalul campionatului, echipa va fi pregatita de Florin Ciupitu, fost jucator la Uztel Ploiesti si CSM Medgidia, in Liga Nationala, care acum si-a format o grupa de juniori, pe care o va inscrie in campionat, sezonul urmator, la clubul Activ. Acesta va fi ajutat de catre Cristina Smarandache. 
In varsta de numai 22 de ani, Florin face parte din generatia 1987 a grupei de juniori a clubului Uztel Ploiesti, pregatita de regretatul profesor Constantin Muscalu. Aflat la inceput de drum, Florin ne-a spus: “Este o presiune mare, mai ales ca este prima mea experienta de acest gen. Dar, imi dau toata silinta ca sa iasa totul bine si sa nu dezamagesc. Trebuie sa marturisesc ca dupa aflarea acestei vesti nici nu am putut dormi, informandu-ma si mai mult despre scheme si tactici. Evident, ma voi consulta si cu ceilalti din jurul meu, pentru a gasi cele mai bune solutii, deoarece, intotdeauna, exista mai multe cai pentru a lua deciziile oportune“.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!